رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

گام بنیادی اتاق اصفهان در تربیت بازرگانان آینده

دوره آموزشی بازرگان کوچک در اتاق اصفهان

شرکت کنندگان در 8 جلسه با موضوعاتی از قبیل بازرگانی مقدماتی، اخلاق در کسب و کار، ارایه الگوهای سبک زندگی اقتصادی،آداب معاشرت کسب و کار ،بازی کسب و کار (پارک مشاغل)، آشنایی با هوش مالی و پول، تجارت الکترونیکی و تکنیک‌های حل مساله آشنا شدند.

24 مرداد 1395 - 10:17
کد خبر : 3164
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نخستین دوره آموزشی بازرگان کوچک در دو گروه سنی 11 تا 13 سال و 14 تا 16 سال  با حضور 50 نوجوان در اتاق اصفهان برگزار شد.

امیر کشانی، معاون جوانان اتاق اصفهان در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره تربیت نسل جدید کارآفرین و بازرگانان و همچنین کسب مهارت‌های فردی و گروهی در کسب و کار برای شرکت کنندگان  است.

عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان آشنا نبودن نوجوانان با مفاهیم تجارت و کسب و کار، استفاده از خلاقیت و توانمندی  نوجوانان، تامین و تضمین آینده کسب و کار نوجوانان را از چالش‌های خانواده‌ها در جامعه نسبت به فرزندانشان برشمرد و گفت: تعداد شغل های محبوب نوجوان و جوان  به پزشکی و مهندسی ختم می شود و این در حالی است که جامعه به شغل‌های متنوع و متعدد و مهم از جمله کارآفرینی و بازرگانی نیاز دارد.

رییس کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمندسازی اعضای اتاق اصفهان تاکید کرد: رویکرد اتاق در موضوع آموزش رویکردی بنیادی و زیرساختی است و تلاش می‌کند از آموزش های کم اثر فاصله بگیرد.

 وی برگزاری  هر هفته یک کارگاه یک روزه تخصصی را  از دیگر فعالیت‌های بنیادی آموزشی اتاق اصفهان نام برد و گفت: برای داشتن جامعه فعال و پویا در بخش اقتصاد نیاز به آموزش های زیرساختی در سنین کودک و نوجوان داریم و دوره آموزشی بازرگان کوچک بر این اساس شکل گرفته است.

کشانی یادآور شد: امروزه تقریباً همه کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در همه پایه‌های تحصیلی آموزشی، جایگاه ویژه‌ای برای مفاهیم کسب وکار و ترویج فرهنگ کارآفرینی در نظر گرفتند و متاسفانه در ایران نسبت به این موضوع توجه اندکی شده است.

پرورش استعدادها؛ موضوعی مهم و موثر در یک جامعه

مصطفی رناسی، نایب رییس اول اتاق اصفهان در این مراسم گفت: پرورش استعدادها در جامعه یک موضوع مهم و اثرگذار است که کمتر به آن پرداخته شده است.

وی مدیریت بر خود را یکی از مهمترین مولفه‌های موفقیت نوجوانان برشمرد و گفت: زیرساخت شخصیت هر فرد در دوران کودکی و نوجوانی شکل می گیرد و چنانچه بتوانیم به آنان نحوه مدیریت بر خود را آموزش دهیم دیگر نیازی به نگران بودن از آینده وی را  نداریم.

وی آموزش در سنین کودکی را عامل موثر در توسعه فردی و جامعه برشمرد و گفت: برگزاری این دوره می‌تواند حرکت موثری در جامعه ایجاد کند.  

ماهین نقوی، عضو شورای عالی جوانان اتاق بازرگانی و مدرس این دوره آموزشی گفت: شرکت کنندگان در 8 جلسه با موضوعات از قبیل  بازرگانی مقدماتی، اخلاق در کسب و کار، ارایه الگوهای سبک زندگی اقتصادی، آداب معاشرت کسب و کار، بازی کسب و کار (پارک مشاغل)، آشنایی با هوش مالی و پول، تجارت الکترونیکی و تکنیک‌های حل مساله  آشنا می‌شوند.

نقوی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان در این دوره داشتن هدف، تلاش مستمر و تقویت انگیزش را می‌آموزند که به آنها کمک می کند خارج از بحث کسب و کار، نگاه متفاوتی به زندگی و روش روبه روشدن با مسایل روز را داشته باشند.

وی تاکید کرد: کلاس‌ها در فضایی هیجان انگیز برگزار می‌شود و شور و نشاط کودکان و نوجوانان انگیزه‌ای چند برابر برای آموختن را ایجاد می‌کند.

هدف اصلی: آموزش و نهادینه کردن مفاهیم بنیادی تجارت برای نوجوانان

مهدی حجه فروش، مسوول کمیته بازرگانان کوچک شورای عالی جوانان اتاق اصفهان نیز در این آیین گفت: آموزش و نهادینه کردن مفاهیم بنیادی تجارت و کسب و کار در نزد نوجوانان موضوع اصلی برگزاری این دوره آموزشی است.

وی تاکید بر آموزه های دینی، پشتوانه سازی برای تجارت و کسب و کار، آشنایی با جهادگران اقتصادی، استعداد یابی و هدایت استعدادها، ترویج فرهنگ کارآفرینی و تربیت بازرگانان را از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی برشمرد.

حجه فروش خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان همراه با شیوه های تربیتی خانواده‌ها و شیوه های تدریس نظام آموزشی مراحل رشد و بالندگی خود را سپری می‌کنند و با حضور در این دوره  ضمن آموختن اصول کسب وکار و کارآفرینی با ایده پردازی، کار تیمی، تفکر خلاقانه در حل مساله آشنا می شوند.

وی اضافه کرد: وقتی کودکان و نوجوانان دید وسیعی نسبت به کسب وکار و نگاه کار آفرینانه پیدا کنند، لحظه لحظه زندگی شان پر از فرصت های طلایی می‌شود و وقت فرد از طلا ارزشمندتر خواهد بود، به همین جهت ساعت ها نشستن پای بازی های کامپیوتری، موبایلی و دیدن سریال های تلویزیونی و گشت و گذار در شبکه های مجازی اجتماعی را گام به گام کمتر می کنند و استفاده از تکنولوژی جدید، اینترنت و شبکه های اجتماعی را منوط به افزایش دانش و آگاهی اقتصادی خود می کنند. استعدادهای پنهان شکوفا می شود و هر کدام از آنها در آینده نقش موثر در رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورمان دارند.

 

 

موضوعات :
در همین رابطه