آیین تجلیل از خیران سلامت حوزه تولید و عضو اتاق ارومیه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد. در این مراسم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از اعضای اتاق ارومیه بهواسطه اهدای ۲ دستگاه سیتیاسکن و تجهیزات پزشکی موردنیاز برای مقابله با کرونا به بخش سلامت استان آذربایجان غربی قدردانی کرد.
همچنین در این مراسم، حسن انتظار، رئیس اتاق ارومیه با اشاره به اهدای ۲ دستگاه سیتیاسکن به ارزش ۳۴ میلیارد ریال و تجهیزات حوزه سلامت ازجمله دستکش یکبارمصرف و بهداشتی، لباس محافظتی، شیلد و تبسنج به گفت: در راستای کمک به کنترل و مدیریت بیماری کرونا و قدردانی از تلاشگران عرصه سلامت ۴۰ هزار جفت دستکش، ۱۵۰۰ عدد لباس محافظتی و ۴۰۰ شیلد و تعدادی تبسنج و پالسمتر توسط خیران حوزه تولید و اعضای اتاق ارومیه به تلاشگران عرصه سلامت اهدا شد.
او ادامه داد: با تلاشهای صورت گرفته و چشمگیر توسط تلاشگران عرصه سلامت در استان آمار همهگیری بیماری کرونا در سطح استان نسبت به بسیاری استانها رقم معقولتر و به نسبت کمتری بوده و باید قدردان تلاشها و زحمات این قشر باشیم.
جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با اشاره به اینکه، بحث سلامت جدای از بحث تولید و اقتصاد نیست، گفت: عملکرد هماهنگ نهادهای مختلف ازجمله بخش تولید به مدیریت این بیماری و توزیع اقلام بهداشتی و محافظتی کمک کرد.
او افزود: با عملکرد موفق تلاشگران عرصه تولید و صنعت استان، علیرغم نبود ظرفیت تولید ماسک و محلول ضدعفونی توانستیم در کمترین زمان ۲۰ واحد تولیدی اقدام به شروع محلولهای ضدعفونی کرده و استان در کشور به نخستین استان خودکفا در این مورد تبدیل شد ضمن اینکه، علیرغم غافلگیری کل کشور در موضوع کرونا، با تلاش تمامی نهادها با احتکار اقلام مبارزه و تولید اقلام بهداشتی نیز با قیمت کمتر سربلند شدیم.
شمس مولوی یکی از تولیدکنندگان نمونه استان نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش تلاشگران عرصه سلامت گفت: بعد از شیوع بیماری و وارد شدن شوک به تمام بخشهای جامعه و تعطیلی بسیاری مشاغل، کادر درمان تنها کسانی بودند که در مراکز درمانی حضور یافته و با انجام وظایف خود گامی بلند در مبارزه با این بیماری برداشتند و وظیفه ما تشکر و قدردانی از تکتک آنهاست.
او اظهار کرد: ما در توان برای خرید تجهیزات مدرن پزشکی برای رشد توان حوزه سلامت همکاری خواهیم کرد.