هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 3 آذر 1403

در راستای اجرای طرح فعالان اقتصادی برای ساخت 120 مدرسه در استان کرمان

عملیات احداث اولین مدرسه خیریه بخش خصوصی در کرمان آغاز شد

عملیات احداث اولین مدرسه خیریه از مجموع 120 مدرسه‌ای که مقرر شده بخش خصوصی با محوریت اتاق کرمان و با کمک دولت و خیریه مهر گیتی در استان کرمان احداث کند، در روستای شرف‌آباد این استان آغاز شد.

11 شهریور 1399
کد خبر : 34450
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

در مراسمی با حضور استاندار کرمان، رئیس اتاق کرمان، سفیر افغانستان در تهران، عملیات احداث اولین مدرسه از مجموع 120 مدرسه‌ای که مقرر شده فعالان اقتصادی به محوریت اتاق کرمان و با همکاری دولت و موسسه خیریه مهرگیتی در کرمان احداث کنند، در روستای شرف‌آباد این استان آغاز شد.

رئیس اتاق کرمان در این مراسم گفت: اولین مدرسه از طرح احداث این مدارس در منطقه‌ای ساخته می‌شود که مهاجران افغانستانی بسیاری حضور دارند و زمین این مدرسه توسط خیر مدرسه‌ساز علی رستمی اهدا شده است.

سیدمهدی طبیب زاده، افزود: هر مدرسه با 6 کلاس قرار است ساخته شود اما این مدرسه 24 کلاسه است و درواقع 4 مدرسه را شامل می‌شود که امیدواریم با کمک تاجران کرمانی، ایرانی و افغانستانی بتوان مدرسه‌ای نمونه و شایسته برای دانش‌آموزان این منطقه بسازیم.

او با تأکید بر اینکه هیچ تبعیضی نباید در ساخت و تجهیز مدارس وجود داشته باشد، بیان کرد: در چند روز آینده نیز کلنگ احداث سه مدرسه دیگر به زمین زده خواهد شد.

طبیب‌زاده، از موسسه مهر گیتی و زهرا گیتی‌نژاد مدیرعامل این موسسه به دلیل ساخت 400 مدرسه در کشور قدردانی و اظهار کرد: قرار است 20 مدرسه نیز توسط این موسسه احداث شود.

رئیس اتاق کرمان تصریح کرد: آموزش نیروی انسانی و به‌ویژه دانش‌آموزان، زیربنایی‌ترین سرمایه‌گذاری در توسعه است و طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب این موضوع را یک وظیفه شرعی، اخلاقی و قانونی خود می‌دانیم.

او ادامه داد: سال گذشته در کنکور کارشناسی ارشد کشور، سه دانشجوی افغانستانی در جمع رتبه‌های برتر داشتیم که به همین دلیل بر ما واجب است تا کمک کنیم چنین استعدادهایی شکوفا شوند.

در ادامه این مراسم، استاندار کرمان نیز گفت: دولت با همکاری خیران تا پایان امسال هزار کلاس درس در استان احداث می‌کند که این اقدام موجب ارتقای سرانه آموزشی خواهد شد.

محمدجواد فدایی، افزود: ۴۰ درصد از هزینه‌های جاری آموزش‌وپرورش استان در سال ۹۸ توسط خیرین پرداخت شده که رشد سه برابری جذب مشارکت‌های مردمی در آموزش‌وپرورش استان را نسبت به سال ۹۷ نشان می‌دهد و حضور خیران در فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزش‌وپرورش استان چشمگیر و بی‌نظیر است.

او با اشاره به تحصیل بیش از ۳۴ هزار دانش‌آموز تبعه خارجی در استان خاطرنشان کرد: نباید هیچ تفاوتی بین دانش‌آموزان افغانی و دانش‌آموزان ایرانی وجود داشته باشد.

گفتنی است این مدرسه 24 کلاسه با زیربنای ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع با اعتباری بیش از 85 میلیارد ریال احداث خواهد شد.

موضوعات :
در همین رابطه