رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

افزایش 50 درصدی تولید سیگار در مردادماه امسال

شرکت دخانیات ایران در مردادماه سال جاری پس از دو سال، 900 میلیون نخ سیگار در ماه تولید کرده و رکورد جدیدی ثبت کرده است.

17 شهریور 1399 - 10:05
کد خبر : 34516
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

شرکت دخانیات ایران در مردادماه امسال 900 میلون نخ سیگار تولید کرده است. به گزارش روابط عمومی شرکت دخانیات ایران، با فعال‌سازی تمامی خطوط تولید سیگارت در مجتمع‌ها در دو و سه شیفت کاری و تولید محصولات متناسب با نیاز بازار، علیرغم کاهش روزهای کاری در 5 ماهه اول سال جاری به حدود 90 روز به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تولید این شرکت نسبت به مدت مشابه سال 98 بر اساس روزهای کارکرد با جهش 50 درصدی روبرو شد.

میزان فروش این شرکت نیز در 5 ماهه نخست سال 99 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بر اساس تعداد نخ 52 درصد و از نظر ریالی 54 درصد افزایش داشته است.

افزون بر این، حجم تولیدات شرکت دخانیات ایران طی 5 ماه اول سال گذشته، 2 میلیارد و 800 میلیون نخ بوده، در حالی‌که در سال جاری علیرغم تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا این مقدار تولید در سه ماه فعالیت شرکت به ثبت رسیده است.

همچنین بر اساس گزارش مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده سالیانه منتهی به سال مالی 98 شرکت دخانیات ایران که ۱۱ شهریور ماه منتشر شد، صورت‌های مالی نشان می‌دهد که در نیمه دوم سال ۱۳۹۸ روند تولید و فروش شرکت روندی مثبت و صعودی را تجربه کرده و زیان عملیاتی نیمه ابتدای سال ۹۸ به‌واسطه سود عملیاتی در نیمه دوم سال جبران و سهم بازار محصولات شرکت در بازار مصرف به بیش از 15 درصد ارتقا یافته است.

افزون بر این، شرکت دخانیات ایران بر اساس صورت‌های مالی منتهی به سال ۱۳۹۸ در بسیاری از شاخص‌های مالی، تامین مواد اولیه، تولید، فروش و سهم بازار موفق عمل کرده و مجموعاً در این سال مالی، سودآور بوده است که این عملکرد و صورت‌های مالی منتهی به 29 اسفند 98، مورد تایید و تصویب اعضای مجمع و سهامداران قرار گرفت.

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامه‌های تولید در مجتمع‌های تولیدی کشور در تیرماه نیز از دیگر دستاوردهای شرکت به شمار می‌رود، به‌طوری‌که مجتمع‌های تهران،‌ گیلان، ارومیه، گلستان و مازندران به ترتیب موفق شدند، 123، 120، 112، 143 و 145 درصد اهداف را محقق کنند.

در همین رابطه