هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

به همت دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی

کتاب «حکومت‌ها چگونه به دنیا می‌نگرند» ترجمه و منتشر شد

جیمز اسکات نویسنده «حکومت‌ها چگونه به دنیا می‌نگرند» در صدد رمزگشایی از شیوه نگرش برنامه‌ریزان دولتی و برنامه‌ریزی متمرکز بوده است. او با کنجکاوی و اشتیاق یادگیری مثال‌زدنی‌اش، به کندوکاو در تاریخ برنامه‌ریزی امروزی پرداخته است تا بداند نگرش برنامه‌ریزی متمرکز چگونه پدید آمده است.

13 اسفند 1399
کد خبر : 37257
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

کتاب «حکومت‌ها چگونه به دنیا می‌نگرند»  به همت دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و با هدف ارتقای فرهنگ اقتصادی، کارآفرینی و بهبود محیط کسب و کار کشور، ترجمه و منتشر شد.

جیمز اسکات نویسنده این کتاب در صدد رمزگشایی از شیوه نگرش برنامه‌ریزان دولتی و برنامه‌ریزی متمرکز بوده است. او با کنجکاوی و اشتیاق یادگیری مثال‌زدنی‌اش، به کندوکاو در تاریخ برنامه‌ریزی امروزی پرداخته است تا بداند نگرش برنامه‌ریزی متمرکز چگونه پدید آمده است، مبتنی بر کدام جهان‌بینی بوده است، به چه علت با اصرار پیگیری شده است و چه آثار و تبعاتی برای طبیعت، جوامع محلی و دانش بومی و دیرین انسان‌ها به بار آورده است.

نویسنده در این سفر اکتشافی، خیال‌پردازی و ساده‌سازی مربوط به برنامه‌ریزی دولتی را نکوهش می‌کند و به نمونه‌ها و مصادیق تاریخی دقیق از این ساده‌سازی‌های حکومتی اشاره می‌کند.

او پس از اختصاص دادن دو فصل به تشریح طرح‌های خواناسازی و ساده‌سازی به دگرگونی دیدگاه‌ها و نگرش انسان امروز و دیوانسالاران در دوران تجدد پرداخته، مفاهیم «تجددگرایی خودکامه» و «حکمرانی در شهرهای تجددگرا» را واکاوی می‌کند.

در همین رابطه