رادیو مجازی اتاق ایران - 12 آبان 1403

در کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران عنوان شد

ضرورت تهیه نقشه راه برای حمایت از صادرات فناوری اطلاعات و ارتباطات

برای حمایت از صادرات نرم‌افزار، در ابتدا باید اعتقاد پیدا کنیم که حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات توانایی صادرات و افزایش سهم این حوزه در تولید ناخالص ملی را دارد.

21 شهریور 1395
کد خبر : 3910
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
برای حمایت از صادرات نرم‌افزار، در ابتدا باید اعتقاد پیدا کنیم که حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات توانایی صادرات و افزایش سهم این حوزه در تولید ناخالص ملی را دارد.

کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات در اتاق ایران/ عکس: محمد علی مهدی

نشست کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران، روز هجدهم مرداد ماه با حضور جمعی از فعالان این حوزه برگزار شد.

در تازه‌ترین نشست کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران، روسای کمیته‌های تخصصی اقتصاد رسانه، سخت‌افزار و نرم‌افزار کمیسیون، گزارش خود را پیرامون اقدامات انجام شده در کمیسیون تشریح کردند و سایر اعضا و حاضران نیز به بیان مهم‌ترین اخبار حوزه و تبادل اطلاعات خود پرداختند.

محمدرضا طلایی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران با تأکید بر لزوم حمایت از صادرت نرم‌افزار گفت: برای حمایت از صادرات نرم‌افزار، در ابتدا باید اعتقاد پیدا کنیم که حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات توانایی صادرات و افزایش سهم این حوزه در تولید ناخالص ملی را دارد.

طلایی بر وجود نقشه راه مشخص در حمایت از صادرات فناوری اطلاعات و ارتباطات تأکید کرد  و گفت: دولت باید حضور سرمایه برون مرزی را در کشور تسهیل کرده و طبق یک چارچوب و برنامه مشخص با داشتن اهداف مشخص، از تولیدکنندگان این حوزه حمایت کند.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران، با اشاره به شروع به کار دوباره شبکه تلویزیونی بازار با نام تولید ملی گفت: اعضای کمیسیون و فعالان حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات باید از این فرصت استفاده کرده و با استفاده از امکانات صدا و سیما و همچنین استودیو ضبط اتاق ایران، به معرفی تولیدات صنایع فناوری ارتباطات و اطلاعات بپردازند.

طلایی در مورد استارتاپ‌ها گفت: برای بررسی مسائل و مشکلات شرکت‌های نوپا (استارتاپ‌ها) در حال رایزنی هستیم و از این پس در جلسات کمیسیون‌ها یک نفر نماینده از شرکت‌های نوپا دعوت می‌شوند تا مسایل و مشکلات خود را مطرح کنند.

وی با اشاره به حضور هیئتی از هندوستان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات در تاریخ سوم مهرماه در اتاق ایران، از فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات درخواست کرد این فرصت را مغتنم شمرده و برای مذاکره با فعالان اقتصادی هندی و حضور در این همایش اقدام کنند.

مهدی فقیهی، مدیرکل دفتر مطالعات ارتباطات و فناوریهای نوین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گفت: لایحه مالکیت فکری در حال حاضر در کمیسیون‌های مجلس در حال بررسی است و قسمتی از آن هم مربوط به نرم افزار است که تا اول مهرماه مهلت است تا بخش خصوصی نظرات و پیشنهادهای خود را در این مورد اعلام کنند تا در این لایحه اعمال شود.

در همین رابطه