بر اساس گزارش مرکز آمار ایران نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور نشان میدهد این واحدها در سال ١٣٩٩، بیش از ١٠٦ هزارتن قارچ خوراکی دکمهای و صدفی تولید کردهاند که نسبت به سال ١٣٩٦ حدود ٤٣ هزار تن و در واقع معادل 69 درصد افزایش داشته است.
بر اساس نتایج این آمارگیری در سال ١٣٩٩ تعداد هزار و 953 واحد پرورش قارچ خوراکی در سطح کشور وجود داشته که هزار و 267 واحد فعال و بقیه غیر فعال بوده است. این در حالی است که در سال ١٣٩٦ تعداد موسسههای پرورش قارچ خوراکی، هزار و 613 واحد بوده است.
درسال ١٤٠٠ تعداد سالنهای تولید در واحدهای پرورش قارچ خوراکی، هشت هزار و 518 سالن بوده است که نسبت به آمارگیری انجام شده در سال ١٣٩٦، ٣٠ درصد افزایش یافته است. همچنین مساحت سالنهای تولید در سال ١٤٠٠ حدود هزار و 878 هزار متر مربع بوده است که در مقایسه با سال ١٣٩٦، افزایش ١٠٠ درصدی داشته است.
تعداد کل کارکنان شاغل در واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال ١٣٩٩، هشت هزار و 505 نفر بوده که ٧٠ درصد شاغلان این مؤسسات مرد بودهاند.