رادیو مجازی اتاق ایران - 5 دی 1403

ابوالفضل خاکی در دیدار با رئیس کانون ملی زنان بازرگان

حضور بانوان در جنبه‌های مختلف اقتصادی تأثیرگذار است

رئیس اتاق قم، گفت: بحران‌های مالی در سراسر دنیا و همچنین شرایط ویژه در کشورمان ثابت کرده است که حضور بانوان در جنبه‌های مختلف سیاست‌گذاری و تعریف خط‌مشی اقتصادی تأثیرگذار است.

19 آذر 1401 - 11:02
کد خبر : 54893
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق قم با بیان اینکه ورود بانوان به صنایع مختلف تحول ایجاد کرده است، گفت: بانوان با نقش‌آفرینی در حوزه اقتصاد یک معیار و قدرت توضیحی قوی برای اصلاح روند و شرایط در بحران‌ها ساختند. بحران‌های مالی در سراسر دنیا و همچنین شرایط ویژه در کشورمان ثابت کرده است که حضور بانوان می‌تواند در جنبه‌های مختلف سیاست‌گذاری و تعریف خط و مشی اقتصادی تأثیرگذار باشد. 

 ابوالفضل خاکی در نشست هیات رئیسه اتاق قم با سید فاطمه مقیمی، افزود: من معتقدم بانوان می‌توانند در زمینه تحقیق و توسعه و تبدیل مواد خام به محصولات مصرفی ورود محسوس داشته باشند و ترکیب این پتانسیل با واحدهای صادراتی و فروش بتواند یک ارتباط پولی و بین‌المللی را ایجاد کند و نهایتاً نفع عموم مردم را شامل شود. 

عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران تأکید کرد: تشکیل کانون بانوان در اکثر استان‌های کشور نشان از عزم جدی برای استفاده از ظرفیت فکری بانوان در عرصه تولید و صادرات است و به‌زعم بنده ساختار این تشکل در مسیری قرار گرفته است که می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقاء سطح آگاهی بانوان متدهای جدیدی را در مسیر رشد اقتصادی تعریف کند.

خاکی ادامه داد: از طرفی توسعه واحدهای صنعتی در سال‌های اخیر بستری را فراهم کرده است تا بانوان در عرصه‌های مختلف طرح‌ریزی واحدهای صنعتی، واحدهای تحقیق و توسعه، واحدهای نظارت کیفیت، ریسک‌های مالی و آسیب‌شناسی توانمندی‌های خود را محک بزنند. 

رئیس اتاق قم گفت:  این مسئله بدیهی است که اگر ما بتوانیم تولید را تقویت کنیم و حمایت‌های لازم را در بخش مالیات، بیمه، و بانک‌ها به همه واحدهای تولیدی در سطح کشور تزریق کنیم صادرات قوی خواهیم داشت و طبیعتاً تقویت اقتصاد کشور می‌تواند برای مدت طولانی به‌صورت اثرگذار قدرت ما در منطقه افزایش دهد و اهداف کشور در رسیدن به چشم‌انداز اقتصادی را محقق کند

خاکی اظهار کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر اتاق ایران و اتاق‌های سراسر کشور بستر بسیار خوبی را بین تولید و بازرگانان برقرار کرده‌اند و بانوان کارآفرین در عرصه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی حضور پررنگی را در سطح کشور دارند. 

 در ادامه این نشست، سیده فاطمه مقیمی، عضو هیات رئیسه اتاق تهران گفت: کانون زنان ایران در سال‌های اخیر با برگزاری کلاس‌های آموزشی متعدد و همچنین تقویت روحیه انجام کار گروهی و تیمی در بانوان نتایج خوبی را کسب کرده است، آمارها نشان می‌دهد فعالیت بانوان در سطح جامعه توانسته امید و اشتیاق جامعه و خانواده‌ها را افزایش دهد

 مقیمی ادامه داد:  من معتقدم کارهای مقطعی در جامعه موفق نخواهد بود بنابراین ورود به عرصه آموزش می‌تواند اثر تداومی در جامعه ایجاد کند وی که از سال ۱۳۵۸ در عرصه کارآفرینی حمل‌ونقل پیشتاز بوده است گفت: تلاش‌های مشهود در سال‌های اخیر برای تقویت زیرساخت‌ها در کشور ما شده است اما حمایت‌های لازم زیرساختی احتیاج به تقویت و توسعه دارند. 

رئیس کانون ملی زنان بازرگان ایران، افزود: حضور هیات‌های تجاری در یک دهه گذشته سطح ارتباطات ایران را ارتقا داده است اما بعضاً وجود تحریم‌ها باعث شده است تا ارتباطات تجاری نتایج مثبتی را نداشته باشد و ما امیدواریم این تعاملات بتواند زمینه خوبی برای ایجاد بستر لازم تجارت در کشورهای منطقه باشد. 

 مقیمی همچنین با اشاره به نقش زنان در تبادل اطلاعات و افزایش شناخت متقابل شرکت‌های ایرانی از تجارت بین‌الملل در توسعه همکاری‌ها گفت: بانوان توانمند و نخبه می‌توانند با ایجاد شبکه‌سازی میان فعالان اقتصادی کشور در پیشبرد اهداف تجاری مؤثر بوده و این شبکه‌سازی به نتیجه یک ادبیات مشترک بین‌المللی کمک خواهد کرد.

  او تصریح کرد: موفقیت زنان در جامعه تواند الگوی مناسبی برای دیگر بانوان کارآفرین باشد تا ضمن تقویت تلاش خود به تشویق و تقویت روحیه و فرهنگ کارآفرینی در کشور کمک کنند.

این دیدار پس از سمینار یک‌روزه کانون زنان بازرگان استان قم با عنوان انگیزش در سازمان‌ها برگزار شد. در این سمینار. سیده فاطمه مقیمی، رئیس کانون ملی زنان بازرگان ایران، رابطه مدیریت با انگیزش، تعریف نیاز و خواسته، محرک‌ها و مهارت‌های انسانی، سلسله‌مراتب نیازها از دیدگاه علمی، اهمیت انگیزش در سازمان را تدریس کرد. 

موضوعات :
در همین رابطه