رادیو مجازی اتاق ایران - 19 دی 1403

وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد

تکمیل کریدورها، توسعه اقتصاد دریامحور و نوسازی ناوگان برای حداکثر سازی کمک به تولید

وزیر راه و شهرسازی، برای حداکثرسازی کمک به تولید ضمن اشاره به برداشتن موانع از سر راه مردم ، تقویت بخش خصوصی و سرمایه گذاران به تکمیل کریدورهای حمل ونقل، توسعه اقتصاد دریامحور و نوسازی ناوگان در سال جدید اشاره کرد.

01 فروردین 1402 - 11:03
کد خبر : 55886
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی در پیامی به مناسبت سال جدید به برنامه‌ها و راهبردهای این وزارتخانه و برداشتن موانع  از سر راه مردم ، تقویت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران برای نقش آفرینی و ایجاد انسجام و هماهنگی پرداخت.

 از اواخر سال ۱۴۰۱ که توفیق خدمت در وزارت راه و شهرسازی نصیب شد ، تلاش شد با مشارکت و تکیه بر خرد جمعی ، مسیر دستیابی این وزارتخانه به جایگاه سزاوار خود به عنوان «پیشران پیشرفت کشور » هموار و چشم انداز تحقق «ایرانی قوی و آباد» ترسیم شود.

ارتقاء ظرفیت‌های حمل و نقل،  که رکن اصلی زنجیره ارزش تولید است و برای رونق و رشد تولید در کشور باید زیر ساخت‌های حمل و نقل را به سرعت توسعه دهیم.

به همین منظور  برای تکمیل کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب ،  چه جاده‌ای و چه ریلی و نیز تکمیل کریدور ساحلی جنوب ، به سرعت اقدام خواهیم کرد.

ارتقا و افزایش ظرفیت بنادر، مقدمه‌ای لازم برای توسعه اقتصاد دریا محور است که با جدیت در دستور کار خواهد بود.

همچنین نوسازی ناوگان جاده‌ای کشور برای حداکثر سازی کمک به تولید ، از نیازهای اساسی شبکه حمل و نقل  است که  به واسطه آن کیفیت و سرعت حمل کالا  ارتقا خواهد یافت.

به همت همکاران شریف و خدوم و زحمتکشم که این روزها سخت مشغول خدمت به مردم عزیز در راهها و جاده ها و فرودگاه ها ، ایستگاه‌های راه آهن و بنادر و جای جای این کشور هستند ، تلاش می‌کنیم که تولید را هر چه بیشتر یاری کنیم.

همچنین یکی از مسائل با اهمیت در سبک زندگی و کیفیت زندگی مردم توجه ویژه به شهرسازی، معماری و تامین مسکن طبقات مختلف جامعه است.

در این زمینه برنامه‌ریزی‌های منسجمی در حوزه  آماده سازی زمین، تهیه زیربناها و روبناهای مورد نیاز ، تسهیل در صدور مجوزها توام با توجه به کیفیت ساخت، مدیریت قیمت تمام شده ، تامین مالی و به کارگیری حداکثری کنشگران بخش عمومی، خصوصی و مردمی صورت گرفته است .

توجه ویژه به الگوهای شهرسازی و معماری برخاسته از تمدن ایرانی_ اسلامی، توجه به اقشار کم درآمد و بازآفرینی بافت‌های فرسوده، ناکارآمد و ساماندهی سکونتگاه‌های غیر رسمی و بافت های قدیمی و استفاده از روش‌ها و فناوری‌های نوین ساخت و نوآوری در مشارکت و تامین مالی از اهم سیاست هاست.

برداشتن موانع  از سر راه مردم ، تقویت بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای نقش آفرینی و ایجاد انسجام و هماهنگی در کلیه ارکان دولتی و بخش عمومی غیر دولتی خصوصا شهرداری ها برای شتابدهی به این حرکت مردمی و ملی در جهت رسیدن به ایران قوی و سرافراز باشد.

در همین رابطه