چهارمین کارگاه آموزشی حلال با هدف آموزش اولیه و ضروری مسئولان کنترل کیفیت شرکتهای متقاضی نشان حلال در اتاق ایران برگزار شد.
مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی (ایکریک) با هدف آموزش اولیه و ضروری مسئولان کنترل کیفیت شرکتهای متقاضی نشان حلال، چهارمین کارگاه آموزشی حلال را برگزار کرد. ایکریک به دنبال نظارت بهتر بر تولید محصول حلال در چارچوب استانداردهای حلال OIC در ایران است.
در این کارگاه، مسئولان فنی و نمایندگان شرکتهای صنایع غذایی حضور داشتند.
کارگاه های آموزشی حلال هر ماه برگزار می گردد و حضور مسئولان فنی شرکت های متقاضی نشان حلال از الزامات اخذ گواهی حلال از موسسه جهانی حلال است.