رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

رئیس اتاق زنجان در نشست با سرکنسول در استانبول مطرح کرد

زمینه حضور سرمایه‌گذاران ترکیه در استان زنجان فراهم است

صمد یوسفی اصل، رئیس اتاق زنجان با اشاره به سابقه حضور سرمایه‌گذاران ترکیه در این استان و سابقه مراودات تجاری زنجان با اکثر استان‌ها ترکیه، گفت: فضای مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاران ترکیه در استان زنجان وجود دارد.

06 دی 1402 - 11:30
کد خبر : 68752
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق زنجان با بیان اینکه کشورهای همسایه ازجمله ترکیه، عراق، روسیه، امارات و افغانستان در اولویت اول در تقویت همکاری‌های تجاری زنجان قرار دارند، گفت: سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه، چین، ژاپن و ترکیه در استان زنجان فعالیت کرده‌اند و هرکدام از کشورها با ویژگی‌ها و توانمندی‌های خاص خود منتج به ارتقای آگاهی ما در تبدیل ظرفیت‌های بالقوه استان به بالفعل خواهند شد.

صمد یوسفی اصل در نشست سرکنسول ایران در استانبول ترکیه با فعالان اقتصادی استان زنجان، افزود: حضور سرکنسول ایران در استانبول در ادامه برنامه‌های اتاق به‌منظور دعوت از سفرا، رایزنان اقتصادی و سرکنسول‌های ایران در اقصی نقاط دنیا به زنجان رخ داده و تقاضای ما این است که کنسولگری در مباحث حقوقی، قراردادهای تجاری، مشاوره یا تأیید قراردادها، همکاری‌هایی را داشته باشد.

وی ادامه داد: باوجود ارتباط استان زنجان با اکثر استان‌های ترکیه، بخش عمده کارها و برنامه‌ها در شهر استانبول که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است متمرکز بوده و می‌توان گفت ترکیه شریک نخست تجاری ما است و مراودات تجاری، اقتصادی، علمی و همکاری‌های بی‌شماری نیز در سایر زمینه‌ها را با هم برقرار کرده‌ایم.

یوسفی اصل اظهار کرد: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران ترکیه در استان زنجان حضور موفقی داشته‌اند و همین مهم، زمینه برای حضور هرچه بیشتر سرمایه‌گذاران دیگری از این کشور را فراهم کرده است. به‌خصوص شهرستان طارم که قطب تولید زیتون ایران است، نیاز به حضور سرمایه‌گذارانی از ترک‌ها دارد که می‌توانند کمک شایانی به توسعه این بخش کنند.

رئیس اتاق زنجان با اشاره به مشکلات عدیده فعالان اقتصادی در شرایط تحریم به‌ویژه در حوزه بانکی و جابجایی‌های پولی اظهار کرد: اگر با کمک سفارت‌خانه‌ها و کنسولگری‌ها بتوان اطمینان خاطر بیشتری در بخش مبادلات بانکی و پولی ایجاد کرد، فعالیت اقتصادی و تجاری نیز دستخوش تغییرات مثبت خواهد بود.

احمد محمدی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در استانبول ترکیه نیز در این جلسه با تأکید بر لزوم پیگیری و حل مشکلات حوزه‌های اقتصادی، تولید و تجارت، اظهار کرد: این مهم یکی از برنامه‌های جدی کنسولگری ایران در استانبول خواهد بود.

وی با اشاره به شناسایی و حل مشکلات و کاستی‌ها در حوزه‌های اقتصادی در راستای کمک به افزایش تولید و تجارت به‌عنوان یک اصل مهم در کار کنسولگری، افزود: برنامه ما کمک به برپایی نمایشگاه‌های ایران در ترکیه و استانبول و امکان برگزاری برخی از این نمایشگاه‌ها به‌صورت دائمی و همچنین کمک به رصد بازار و امکان‌سنجی تجارت و تولید محصولات است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در استانبول ترکیه با اشاره به ایجاد ارتباط بین اتاق‌های بازرگانی و صنایع طرفین به‌عنوان دیگر برنامه‌های کنسولگری، افزود: کنسولگری ایران در استانبول به‌صورت جدی تعامل و افزایش ارتباطات خود با اتاق زنجان را پیگیری و عملیاتی خواهد کرد.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار حضور ۵۳ میلیون گردشگر در ۱۱ ماهه سال ۲۰۲۳ در کشور ترکیه، گفت: این مهم در حالی صورت گرفته که ایران در حوزه گردشگری جای کار بسیار بالایی دارد و برخی از مقاصد گردشگری ما قابل قیاس نیست و ظرفیت بالایی دارد.

موضوعات :
در همین رابطه