رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد، با اشاره به اینکه معرفی محصولات و ظرفیتهای بالقوه استان در دستور کار قرار دارد، گفت: جشنواره اقوام و عشایر ایرانزمین با همین هدف در استان برگزار شد.
شهرام زارع در نشست هیات نمایندگان اتاق شهرکرد با حضور ملکمحمد قربانپور، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و یحیی رمضانی، سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استانداری چهارمحال و بختیاری، افزود: اتاق شهرکرد عضو شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی ملی شده است، یادآور شد: تلاش خواهیم کرد مسائل و مشکلات استان را در سطح کلان پیگیری کنیم.
وی در خصوص آخرین وضعیت شهرک تخصصی بادام برای واگذاری اراضی به متقاضیان، گفت: مقرر بود تا اراضی با اقساط ۳۶ ماهه به متقاضیان واگذار شود، درخواست میشود تا واگذاری زمین در این شهرک تسهیل شود.
زارع در ادامه با تأکید بر تقویت همدلی و وفاق بین بخش خصوصی و دولت، خاطرنشان کرد: قطعاً تعامل بین این دو بخش به حل مشکلات و مسائل مبتلابه صنعت، تولید و تجارت کمک بزرگی خواهد کرد.
رئیس اتاق شهرکرد بیان کرد: برای تحقق هدف تعیین شده در حوزه سرمایهگذاری، کمیسیون تأمین مالی و سرمایهگذاری در اتاق بازرگانی تشکیل شد.
علی ناصری، عضو هیات نمایندگان اتاق شهرکرد در این جلسه با تأکید بر اینکه از راهکارها و ایدهها برای توسعه و پیشرفت استان استقبال میکنیم، اظهار کرد: امیدواریم انتصابات جدید در حوزه اقتصادی برای توسعه و پیشرفت استان اثرگذار باشد.
عبدالکریم کریمی، عضو هیات رئیسه اتاق شهرکرد با بیان اینکه ناتزاری انرژی مشکلات متعددی را برای صنعت و تولید ایجاد کرده است، اظهار کرد: این مسئله موجب شده تا کارآفرینان دچار ضرر شوند.
وی بیان کرد: برخی صنایع برای تولید نیاز به گاز دارند و کاهش ۵۰ درصدی مصرف گاز در روز امکانپذیر نیست و تولید دچار وقفه خواهد شد.
سعید فیاضی، نائب رئیس اتاق شهرکرد در ادامه با بیان اینکه اقتصاد و تولید استان دچار بحران است، اظهار کرد: حال تولید به علت قطعی گاز و برق خوب نیست و باید چارهای اندیشیده شود.
وی افزود: باید از مدیران عملگرا، متخصص و توانمند برای حل مشکلات فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان استفاده شود.
فیاضی با بیان اینکه از ظرفیت اتاق شهرکرد برای بهبود فضای کسبوکار استفاده شود، گفت: اتاق بازرگانی در این راستا آمادگی دارد.
بهرام اللهبخشی، عضو هیات نمایندگان اتاق شهرکرد نیز گفت: برای پویایی استان باید زیرساختها تقویت شود.
وی تأکید کرد: سرمایهگذار برای سرمایهگذاری نیازمند انگیزه است، مشکلات حملونقل زمینی و هوایی باید حل شود، این موضوع اولویت است.
مهرزاد مطبوع ریاحی، عضو هیات نمایندگان اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه اعتماد و اعتقاد به بخش خصوصی توسط دولت باید تقویت شود، اظهار کرد: بخش خصوصی باید در تصمیمگیریها مشارکت داده شود.
وی با بیان اینکه بخشنامههای خلقالساعه آسیب زیادی به تولید وارد کرده است، خاطرنشان کرد: باید قبل از ابلاغ این بخشنامهها نظر بخش خصوصی اخذ شود.
وی تأکید کرد: بیان دستاوردهای بخش خصوصی به افزایش آگاهیبخش خصوصی کمک میکند.
خلیل شریفی، عضو هیات نمایندگان اتاق شهرکرد با بیان اینکه وفاق ملی مورد تأکید رئیسجمهور است، اظهار کرد: به علت شرایط موجود در کشور وفاق برای عبور از بحرانها در دستور کار قرار بگیرد.
وی بیان کرد: انتصاب مدیران توانمند میتواند حل مشکلات را تسریع کرد و اتاق بازرگانی نیز آمادگی دارد دولتمردان را در این مسیر یاری کند.
شهریار حیدریپور، عضو هیات رئیسه اتاق شهرکرد با اشاره به چالش ایجاد اشتغال در استان، اظهار کرد: امیدواریم به مسئله بیکاری توجه ویژه صورت بگیرد.
در ادامه همچنین امین مالکی، نائب رئیس اتاق شهرکرد با تأکید بر اینکه جذب سرمایهگذار برای توسعه استان باید در دستور کار قرار بگیرد، اظهار کرد: باید در ابتدا بستههای کامل سرمایهگذاری در حوزههای مختلف تهیه شود.
وی افزود: تشکیل کمیتهای برای رفع موانع سرمایهگذاری در چهارمحال و بختیاری تشکیل شود و این کمیته موانع در مراحل سرمایهگذاری را فوراً حل کند تا پروژه به سرانجام برسد.
دبیر رضایی، عضو هیات نمایندگان اتاق شهرکرد نیز با اشاره به اینکه مدیران دولتی در واحدهای تولیدی حضور مؤثر داشته باشند، اظهار کرد: این مسئله به حل مشکلات تولیدکنندگان کمک میکند.
وی با تأکید بر اینکه کارآفرینان برای حفظ اشتغال موجود باید مورد حمایت قرار بگیرند، گفت: برخی مصوبات و بخشنامهها برای تولید مانع ایجاد میکند که این مصوبات باید اصلاح شود.
در پایان بهنام علیخانی، عضو هیات نمایندگان اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در حوزه رشد صادرات و درآمدهای ناشی از واردات در کمیسیون بازرگانی اتاق داشتیم، اظهار کرد: همچنین ایجاد مرکز تجاری در استان در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: همچنین مصوبات خوبی در حوزه توسعه صادرات و گمرک در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مصوب شد.