رادیو مجازی اتاق ایران 24 آذر 1403

پرونده خبری اتاق ایران آنلاین برای سند آمایش سرزمین-2

سند توسعه همدان در استان تدوین می‌شود | سند آمایش سرزمین باید مبتنی بر نیازها و نقاط قوت هر منطقه باشد

رئیس اتاق همدان با بیان اینکه در سند آمایش سرزمین دهه 90، ظرفیت‌ها، نیازها و نقاط قوت همدان مدنظر قرار نگرفته بود، گفت: با همراهی استاندارد، سند توسعه همدان بر اساس واقعیت‌ها در حال تدوین است.

27 آذر 1403 - 13:41
کد خبر : 72330
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان با اشاره به اینکه اوایل دهه 90 سند آمایش سرزمین در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تدوین شده بود، گفت: در آن سند ایرادات اساسی وجود داشت و برای استان‌های مختلف بدون در نظر گرفتن موقعیت، ویژگی‌ها و نیازها نسخه‌پیچی شده بود.

رحیم مرتضایی در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین، افزود: سند آمایش قبلی به دلیل ایرادات اساسی اصلاً برای استان همدان اجرا نشد؛ اما با روی کار آمدن استاندار جدید همدان، به این نتیجه رسیدیم که بحث سند را کنار بگذاریم و کارگروهی برای توسعه استان همدان راه‌اندازی شود که خروجی بهتر و موثق‌تری داشته باشد.

مرتضایی ادامه داد: با ایجاد این کارگروه، همه ادارات و دستگاه‌های استان همدان ملزم شده‌اند برنامه‌ها و مشکلات حوزه اختصاص خود را در کارگروه توسعه استان ارائه کنند تا بعد از بررسی‌های کارشناسی، جمع‌بندی نتایج به‌عنوان برنامه توسعه استان در دستور کار قرار گیرد.

او با اشاره به اینکه همه دستگاه‌ها در این کارگروه حضور دارند، گفت: اتاق همدان نیز در نشست قبلی شورای گفت‌وگوی استان قرار شد مشکلات و مسائل حوزه‌های مختلف و فعالان اقتصادی در بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از صنعت، معدن، کشاورزی، خدمات، بیمه، مالیات، سرمایه‌گذاری و ... را احصا کرده و به این کارگروه ارائه کند.

رئیس اتاق همدان با بیان اینکه این وظیفه ظرف 3 هفته به انجام رسیده است، افزود: ما در جلسات متعدد با مدیران ادارات و دستگاه‌ها و نمایندگان بخش‌های مختلف، مسائل استان را به تفکیک قابلیت رسیدگی در استان یا نیازمند رسیدگی در سطح ملی احصا کردیم و در ارتباط مستقیم با استانداری و کارگروه توسعه استان، آنها را ارائه خواهیم کرد.

مرتضایی اظهار کرد: کارگروه توسعه استان همدان در حوزه‌های مختلف فعال است و نمایندگان و روسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق همدان نیز به‌عنوان صاحب‌نظران این حوزه‌ها در کارگروه حاضر هستند تا درنهایت، تلفیق همه اطلاعات و نظرات در حوزه‌های مختلف به‌عنوان برنامه توسعه در دستور کار قرار گیرد.

او با تأکید بر اینکه ظرفیت‌ها، نیازها و نقاط قوت هر منطقه باید اساس تدوین سند آمایش سرزمین باشد، گفت: با توجه به اینکه در برنامه توسعه همدان، نظرات کارشناسی همه بخش‌ها اعمال می‌شود، امیدواریم با تدوین یک سند عملیاتی و مؤثر، نیازهای توسعه استان محقق شود.

در همین رابطه