ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران ۲۸ آذر ۱۴۰۳

با هدف تقویت خدمت رسانی به اعضای هیات نمایندگان

زیرساخت کلود اتاق اصفهان راه‌اندازی شد

مسئول فناوری اطلاعات و زیرساخت اتاق اصفهان با اشاره به راه‌اندازی زیرساخت کلود در این اتاق، گفت: با این کار، اتاق اصفهان در میان برترین‌های فناوری اطلاعات کشور قرار گرفته است.

02 دی 1403 - 09:38
کد خبر : 72444
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

مسئول فناوری اطلاعات و زیرساخت اتاق اصفهان گفت: با راه‌اندازی زیرساخت کلود اتاق اصفهان، اولین کلود خصوصی استان اصفهان و جنوب کشور به بهره‌برداری رسیده است و امکان ارائه سرویس‌های ذخیره‌سازی ایمن و دسترسی اطلاعات به اعضا را به‌خوبی فراهم می‌سازد.

در دنیای امروز، فناوری اطلاعات به عنصری حیاتی در مسیر تعالی سازمانی تبدیل شده است. به‌کارگیری صحیح و اثربخش IT می‌تواند سازمان‌ها را در دستیابی به اهدافشان، اعم از افزایش بهره‌وری، بهبود کیفیت خدمات، ارتقای رضایت ارباب‌رجوع و چابکی در برابر تغییرات یاری رساند.

 فناوری اطلاعات مجموعه‌ای از دانش، مهارت، ابزار و فناوری است که برای جمع‌آوری، ذخیره‌سازی، پردازش و توزیع اطلاعات به کار می‌رود. این علم شامل طراحی، توسعه، پیاده‌سازی، پشتیبانی و مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، خصوصاً برنامه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزار رایانه می‌شود و شامل طیف وسیعی از فناوری‌ها، ازجمله رایانه‌ها، نرم‌افزارها، شبکه‌ها و اینترنت می‌شود.

 اتاق اصفهان در دوره دهم توانسته اقدامات خوبی در راستای ایجاد زیرساخت‌ها و توسعه شبکه‌ها شکل دهد که در راستای خدمت‌رسانی به اعضای اتاق می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

عرفان نجفی، مسئول فناوری اطلاعات و زیرساخت اتاق اصفهان در خصوص زیرساخت کلود اتاق اصفهان که به‌تازگی راه‌اندازی شده است، گفت: با راه‌اندازی این سرویس، اتاق اصفهان، مالک یکی از ۵ کلود خصوصی با پیاده‌سازی استاندارد شامل استوریج، محاسبات، شبکه و هوش مصنوعی شده است.

وی افزود: این اولین کلود خصوصی با قابلیت ارائه سرویس جهت پردازش‌های هوش مصنوعی است و قابلیت ذخیره‌سازی تا ۷۰ پتابایت اطلاعات را داراست و قابلیت تبدیل شدن به اولین کلان داده خصوصی در ایران و زیرساخت اطلاعاتی هوش مصنوعی وجود دارد.

 نجفی در خصوص مزایای استفاده از این کلود گفت: از مزایای این امکانات می‌توان به ارائه خدمات مطلوب‌تر به اعضای اتاق اشاره کرد، بی‌نیاز شدن اعضا از خرید تجهیزات ذخیره‌سازی و دیتاسنتر با کدینک تعریف شده از طرف اعضا، یکی از مزایای ایجاد این زیرساخت‌ها است.

مسئول فناوری اطلاعات و زیرساخت اتاق اصفهان با اشاره به اینکه نمونه این ساختار در استان اصفهان وجود ندارد، افزود: با راه‌اندازی زیرساخت کلود اتاق بازرگانی، اولین کلود خصوصی استان اصفهان و جنوب کشور به بهره‌برداری رسیده است و امکان ارائه سرویس‌های ذخیره‌سازی ایمن و دسترسی اطلاعات به اعضا را به‌خوبی فراهم می‌سازد.

وی در پاسخ به این پرسش که با اجرای این زیرساخت‌ها تا چه میزان خدمت‌رسانی به اعضا تسهیل می‌شود؟ اظهار کرد: از سایر مزایای این کلود می‌توان به پیاده‌سازی زیرساخت برای ۷۰۰ دسکتاپ مجازی برای اعضای اتاق، امکان اضافه کردن سیستم‌های محاسباتی و طراحی اعضای اتاق برای محاسبات مهندسی و پیاده‌سازی زیرساخت تخصصی نرم‌افزارهای مورد نیاز اعضای اتاق اشاره کرد.

موضوعات :
در همین رابطه