رادیو مجازی اتاق ایران - 7 بهمن 1403

در دومین کنفرانس اقتصاد دریاپایه در اتاق بندرعباس مطرح شد

تقویت اقتصاد ایران نیازمند توجه ویژه به اقتصاد دریاپایه است

در دومین کنفرانس اقتصاد دریاپایه که در اتاق بندرعباس برگزار شد، ضمن تأکید بر لزوم توجه به اقتصاد دریاپایه، ابراز امیدواری شد تعامل و همکاری دولت و بخش خصوصی منجر به بهره‌برداری از ظرفیت‌های این حوزه شود.

06 بهمن 1403 - 18:07
کد خبر : 73250
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بندرعباس در دومین کنفرانس اقتصاد دریاپایه با رویکرد حکمرانی گردشگری دریایی و ساحلی، گفت: امیدوارم این کنفرانس از یک‌سو به معرفی ظرفیت‌های گردشگری دریایی و ساحلی استان هرمزگان کمک کند و از سوی دیگر زمینه همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران با دستگاه‌های دولتی را فراهم سازد.

محمدرضا صفا با تأکید بر اینکه توجه به اقتصاد دریاپایه یکی از الزامات تقویت اقتصاد کشور است، افزود: این کنفرانس می‌تواند فرصتی مناسب برای تعامل، همکاری و بررسی ظرفیت‌های اقتصادی استان هرمزگان در حوزه اقتصاد دریاپایه باشد.

به گفته او، این رویداد با هدف تقویت زیرساخت‌های گردشگری دریایی، شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بهبود ارتباط میان بخش خصوصی و دولتی در هرمزگان برگزار شده است.

 

سیاست‌گذاران ایران ناشنوا به صدای مردم و اقتصاد دریا محور

در دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه، حسین سلاح ورزی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران نیز با انتقاد از سیاست‌گذاران و وضعیت اقتصادی کشور، بر لزوم توجه به ظرفیت‌های دریایی تأکید کرد.

وی در سخنان خود با اشاره به عدم توجه کافی مقامات به نظرات کارشناسان و پژوهشگران گفت: مشکلات اقتصادی امروز ناشی از ناشنوایی سیاست‌گذاران است.

سلاح ورزی با اشاره به گرانی‌ها و مشکلات معیشتی مردم بیان کرد: راه‌حل‌های اقتصادی در جامعه وجود دارد اما سیاست‌گذاران به آن‌ها گوش نمی‌دهند. راه‌حل‌های اقتصادی سال‌هاست در تاکسی‌ها و سلمانی‌ها مطرح می‌شود، اما توجهی به آن‌ها نمی‌شود.

وی همچنین به اهمیت اقتصاد دریا محور اشاره کرد و گفت: کشورها برای تقویت اقتصاد خود به منابع دریایی توجه ویژه‌ای دارند.

سلاح ورزی با انتقاد از تصمیمات نادرست در تخصیص منابع اظهار کرد: چرا منابع ارزی به‌جای استفاده از ظرفیت‌های دریایی، به مناطق دیگر منتقل می‌شود؟

وی گفت: اگر نظارت مردمی بر اثرات زیست‌محیطی جدی گرفته نشود، ممکن است فاجعه‌ای مشابه آنچه در بخش خاک و منابع زیرزمینی رخ داد برای دریا نیز اتفاق بیفتد.

سلاح ورزی در پایان، بر ضرورت بازگشت به زنجیره ارزش اقتصاد بین‌الملل تأکید کرد و گفت: تا زمانی که به این زنجیره بازنگردیم، امکان سرمایه‌گذاری وجود نخواهد داشت و توسعه‌ای حاصل نخواهد شد.

در همین رابطه