رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

شهرام زارع در جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر چهارمحال و بختیاری مطرح کرد

کارآفرینان در همه زمینه‌ها، شرکای دولت هستند | ضرورت توجه به کارآفرینان در شرایط ویژه اقتصادی

رئیس اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه کارآفرینان مسئولیت تأمین بخش زیادی از درآمد دولت و ایجاد اشتغال را بر عهده دارند، توجه دولتمردان به این قشر در شرایط ویژه اقتصادی را خواستار شد.

06 اسفند 1403 - 20:15
کد خبر : 73872
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد با بیان اینکه کارآفرینان، شرکای دولت در تمامی زمینه‌های مالیاتی، تأمین اجتماعی و ... هستند، گفت: این افراد بخش اعظمی از درآمدهای دولت را تأمین می‌کنند و همچنین بار سنگین ایجاد اشتغال را به دوش می‌کشند.

شهرام زارع، در دوازدهمین جشنواره استانی انتخاب کارفرمایان برتر چهارمحال و بختیاری به میزبانی اتاق شهرکرد با تأکید بر اینکه با وفاق ملی باید به سمت حل مشکلات کشور گام برداریم، افزود: در حوزه خدمت‌رسانی به مردم نباید مرزبندی کنیم، بلکه باید با همکاری به سمت خدمت‌رسانی به مردم برویم.

رئیس اتاق شهرکرد عنوان کرد: دولتمردان باید توجه ویژه‌ای به حمایت از کارآفرینان در شرایط ویژه اقتصادی داشته باشند.

همچنین عبدالله مختاری، مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری در این مراسم، با تأکید بر اینکه کارفرمایان جزو شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی محسوب می‌شوند، اظهار کرد: تجلیل از تلاشگران این حوزه به دنبال ترویج فرهنگ کارآفرینی انجام می‌شود و رضایتمندی این قشر را نیز به همراه خواهد داشت.

وی افزود: 511 هزار و 70 نفر آمار بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در استان است که از این تعداد 161 هزار و 723 نفر بیمه‌شده اصلی و 255 هزار و 134 نفر جزو بیمه‌شدگان تبعی در استان هستند.

وی با اشاره به اینکه 13 هزار و 489 کارگاه فعال در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، عنوان کرد: از این تعداد 2969 کارگاه مشمول حمایت دولت هستند، این کارگاه‌ها شامل رانندگان، قالی‌بافان، بیمه‌شدگان اجباری و سایر گروه‌ها مانند نویسندگان و هنرمندان هستند که دولت 700 میلیارد تومان بابت پوشش بیمه‌ای کارگاه‌های تحت حمایت خود به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند.

مختاری افزود: در حال حاضر 34 هزار و 47 نفر بازنشسته، 2121 از کارافتاده و 18 هزار و 720 نفر بازمانده نیز تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در چهارمحال و بختیاری هستند.

مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در سال جاری 492 میلیارد تومان مستمری، 18.5 میلیارد تومان بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت توسط این سازمان پرداخت شده است، همچنین 34.5 میلیارد تومان بابت هزینه درمان غیرمستقیم و 59.5 میلیارد تومان بابت درمان مستقیم نیز پرداخت شده است.

وی در پایان گفت: بزرگ‌ترین پروژه سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری در خیابان ورزش شهرکرد در محل سابق شعبه یک شهرکرد به مساحت 9650 مترمربع و با اعتبار 320 میلیارد تومان طی 2 ماه آینده اجرا خواهد شد.

دوازدهمین جشنواره استانی انتخاب کارفرمایان برتر چهارمحال و بختیاری به میزبانی اتاق بازرگانی استان برگزار شد و از 14 نفر از کارآفرینان برتر استان در حوزه تأمین اجتماعی تجلیل به عمل آمد.

در این جشنواره از شرکت صبا فولاد زاگرس، شرکت نگین فصل چهارمحال، شرکت فیدار پاتیرا، شرکت شهد زاگرس جهانبین، مدرسه دخترانه امید، شرکت زیست رویش، تولید شیشه زمرد شهرکرد، شرکت آب‌معدنی نگین زردکوه، گز اثلی، شرکت تولیدی اله بخشی، شرکت سفیر همراه طلایی، فست فود 13، مهدکودک باران و شرکت تعاونی کامیون‌داران خود راننده تجلیل شد.

 

 

موضوعات :
در همین رابطه