رادیو مجازی اتاق ایران - 15 اسفند1403

کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تبریز آغاز به کار کرد | «رضا جعفری» رییس کمیسیون شد

کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز، با حضور رئیس اتاق تبریز و به ریاست رضا جعفری عضو هیئت‌رئیسه اتاق تبریز آغاز به کار کرد.

20 اسفند 1403 - 01:04
کد خبر : 74132
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران آنلاین به نقل از اتاق بازرگانی تبریز، یونس ژائله، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در نخستین نشست کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تبریز، به اهمیت و نقش ویژه صنایع غذایی تاکید کرد و گفت: استان آذربایجان‌شرقی در این زمینه نقش فعالی در کشور بر عهده دارد.

او افزود: عیلرغم ظرفیت بالای استان آذربایجان شرقی در حوزه صنایع غذایی، این میزان در مقایسه یا مقیاس جهانی رقم قابل توجهی نیست و ما باید تلاس کنیم تا توانمندی‌های بالفعل خود را بالقوه کنیم.

ژائله با بیان اینکه جای کمیسیون صنایع غذایی در اتاق تبریز خالی بود، ابراز امیدواری کرد: با آغاز به کار این کمیسیون و گردهم‌آمدن و همفکری تمامی تشکل‌های ذیربط، مشکلات موجود احصاء و راهکارهای مناسب برای حل آن‌ها پیشنهاد شود.

او گفت: در این زمینه می‌توان از ظرفیت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز بهره برد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز بر لزوم افزایش ارتباط واحدهای صنعتی با دانشگاه‌‌ها، تمرکز بر تولید محصولات دانش‌بنیان و جدید و به‌کارگیری ماشین‌آلات و تجهیزات به‌روز در این حوزه تاکید کرد.

طاهر روحی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه بیش از 90 درصد گردش مالی استان توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد، از آمادگی و اهتمام استانداری آذربایجان‌شرقی در راستای همراهی با اتاق تبریز برای حل مشکلات موجود خبر داد.

او بروکراسی اداری را یکی از موانع فعالان اقتصادی دانست و گفت: در این زمینه استانداری آمادگی دارد تا در صورت نیاز ورود کرده و دستگاه‌های اداری را به حذف بروکراسی‌های زائد و همکاری بیشتر با بخش خصوصی ترغیب کند.

رضا جعفری، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز با اشاره به اهمیت صنایع غذایی و وجود واحدهای متعدد تولیدی در استان آذربایجان شرقی، هدف از تشکیل این کمیسیون را شناسایی مشکلات فعالان این حوزه به صورت ریشه‌ای و کارشناسی‌شده عنوان کرد.

او از تدوین برنامه جامع و فراگیر در این کمیسیون برای بررسی دقیق مشکلات تمامی حوزه‌های مرتبط با صنایع غذایی با حضور تمامی انجمن‌های ذیربط خبر داد.

در همین رابطه