رادیو مجازی اتاق ایران - 22 اسفند1403

گشایش نخستین ال‌سی روبل-ریال برای واردات نهاده‌های دامی از روسیه

مدیرعامل موسسه جهاد استقلال گفت: اولین ال‌سی روبلی-ریالی میان ایران و روسیه در زمینه نهاده‌های دامی گشایش یافت و با ثبت سفارش صورت گرفته، محموله آن امسال به کشور وارد خواهد شد.

03 فروردین 1404 - 16:04
کد خبر : 84365
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران آنلاین، مسعود نمازی، مدیرعامل موسسه جهاد استقلال با اعلام این خبر گفت: پس از سفر رئیس‌جمهور به کشور روسیه که وزیر جهاد کشاورزی نیز وی را همراهی می‌کرد، جلسات مهمی با مقامات و بازرگانان روسی به منظور همکاری‌های اقتصادی مشترک برگزار شد.

او افزود: پس از این سفر، شش هیئت روسی به ایران آمدند و قراردادهای مهمی را با ایران به امضا رساندند؛ در این راستا، قراردادهایی با بزرگترین شرکت‌های صادرکننده غلات روسیه و سپس با دومین شرکت این کشور منعقد شد.

مدیرعامل موسسه جهاد استقلال ادامه داد: همکاری‌های مشترک با روسیه در زمینه واردات غلات آغاز شده و ثبت سفارش‌ها انجام شده است. اولین محموله‌های این غلات در سال جدید بدون هیچ‌گونه واسطه‌گری و به صورت مستقیم به کشور وارد خواهد شد.

او تصریح کرد: با دو بانک روسی مذاکره و تفاهم‌نامه‌ای با کمک بانک مرکزی ایران منعقد شده است و برای اولین بار پس از تحریم‌ها، ال‌سی روبلی-ریالی بین ایران و روسیه برای واردات نهاده‌ها انجام می‌شود.

نمازی گفت: اولین محموله‌ای که با ال‌سی و یوزانس چهار ماهه گشایش یافته است، در سال جدید به کشور خواهد رسید.

موضوعات :
در همین رابطه