عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان با بیان اینکه دولت باید برای تحقق شعار سال قوانین را ثابت نگه دارد، اظهار کرد: در بسیاری از موارد تغییرات مداوم قوانین که منجر به سختتر شدن شرایط برای سرمایهگذاران میشود امکان توسعه را از سرمایهگذار میگیرد.
سعید صفوی گفت: متأسفانه سال گذشته در بخش صادرات با مشکلات بسیار زیادی روبرو بودیم چراکه بسیاری از مشوقهای صادراتی که در سالهای گذشته به تجار تخصیص پیدا میکرد برداشته شد و عملاً حمایتی از آنان صورت نگرفت.
وی افزود: شعار سال بدون رفع موانع تولید و دستورالعملهای خلقالساعه امکانپذیر نیست.
صفوی بیان کرد: سرمایهگذاری نیازمند محیطی امن برای سرمایهگذار است که اگر نباشد بازار را سرمایه گریز خواهد کرد.
عضو هیات نمایندگان اتاق گرگان تصریح کرد: فرهنگسازی و آموزش از دیگر مواردی است که باید در دستور کار جدی قرار بگیرد. چراکه در بخش تولید و صادرات آگاهی ما از بازارها و تحلیل آنها بیشتر باشد قطعاً در این زمینه موفقتر عمل خواهیم کرد