رادیو مجازی اتاق ایران : 17 خرداد 1404

رئیس اتاق کرج در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین:

فعالان بخش خصوصی با تمام توان در خدمت کشور و مردم هستند

رئیس اتاق کرج با اشاره به اینکه استان البرز یکی از قطب‌های صنعتی و اقتصادی کشور در تأمین نیازهای اساسی است، گفت: در شرایط فعلی اطمینان می‌دهیم که بخش خصوصی البرز با تمام توان در خدمت کشور و مردم است.

01 تیر 1404 - 13:58
کد خبر : 85793
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرج، با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های بخش خصوصی بیان کرد: استان البرز به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی و اقتصادی، نقش کلیدی در تأمین کالاهای استراتژیک و حفظ ثبات بازار دارد.

پرهام رضایی در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین، با اشاره به موقعیت جغرافیایی منحصربه‌فرد این استان، به‌عنوان یک نقطه کلیدی در زنجیره تأمین و توزیع کالا، افزود: این استان به دلیل قرارگیری در مسیر مواصلاتی ۱۴ استان و نزدیکی به پایتخت، در حوزه‌هایی مانند دارو، صنایع غذایی، نساجی و پوشاک، شوینده و آرایشی و بهداشتی، نقش محوری ایفا می‌کند، در شرایط کنونی تمام تلاش ما بر حفظ و تقویت این زنجیره تأمین و توزیع متمرکز شده است.

وی با بیان اینکه روند صادرات کالاهای تولیدی البرز و واردات مایحتاج کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی بدون وقفه ادامه دارد، افزود: استان البرز به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور، در این شرایط، نقش کلیدی در پشتیبانی از اقتصاد ملی دارد.

رضایی همچنین به اهمیت خودکفایی و تقویت تولید داخلی اشاره کرد و گفت: فعالان اقتصادی البرز با تمام توان در خط مقدم تولید و تأمین نیازهای مردم هستند، ما معتقدیم که با تکیه‌بر ظرفیت‌های داخلی، نه‌تنها می‌توانیم نیازهای داخلی را برآورده کنیم، بلکه در تقویت خودکفایی ملی نیز نقش مؤثری ایفا خواهیم کرد.

اقدامات اتاق کرج برای تسهیل فرآیندهای وارداتی و صادراتی

در خصوص اقدامات اتاق کرج برای تسهیل فرآیندهای مرتبط با خدمات فعالیت‌های بازرگانی، گفت: باوجود چالش‌های ارتباطی و امنیتی، خدمات غیرحضوری و الکترونیکی را گسترش داده‌ایم، همچنین با مشارکت در کارگروه‌های ویژه استان و کشور، تلاش می‌کنیم تا موانع صادرات و واردات را به حداقل برسانیم و روند تولید و توزیع کالا را روان نگه داریم.

وی با تأکید بر اولویت تأمین مایحتاج کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی، عنوان کرد: در هماهنگی با استانداری، اداره کل گمرک و سایر دستگاه‌های مرتبط در استان، تلاش می‌کنیم تا روند ترخیص کالاهای ضروری تسریع شود. همچنین در تعامل با بانک‌های استان، برای تسریع سیاست‌های مالی و حمایتی از فعالان اقتصادی، همکاری لازم را خواهیم داشت تا بتوانند به تولید و تأمین کالا ادامه دهند.

 رئیس اتاق کرج با اشاره به اهمیت حفظ آرامش در بازار، عنوان کرد: با همکاری انجمن‌های تخصصی و فعالان اقتصادی، پویش‌هایی را طراحی کرده‌ایم تا شهروندان را به خرید منطقی و اعتماد به جریان تأمین کالا دعوت کنیم، این اقدامات نقش مؤثری در جلوگیری از انبارسازی خانگی و حفظ ثبات بازار دارد.

وی افزود: حفظ آرامش عمومی و جلوگیری از رفتارهای ناپایدار اقتصادی، به همان اندازه تأمین کالا اهمیت دارد. ازاین‌رو، اتاق کرج با انتشار پیام‌های آگاه‌ساز و همکاری با رسانه‌ها، تلاش می‌کند تا اطمینان لازم را به مردم و فعالان اقتصادی تزریق کند.

البرز در تقویت خودکفایی ملی پیشگام است

رضایی با تأکید بر نقش البرز در تقویت خودکفایی ملی، گفت: البرز به‌عنوان یکی از استان‌های پیشرو در حوزه تولید، توانسته است در سال‌های اخیر گام‌های بلندی در جهت کاهش وابستگی به واردات بردارد. در شرایط کنونی، این توانمندی‌ها بیش از پیش خود را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه استان البرز در حوزه صنایع غذایی یکی از تأمین‌کنندگان اصلی کالاهایی مانند لبنیات، کنسروجات و محصولات پروتئینی است، عنوان کرد: در حوزه تولید دارو و محصولات بهداشتی نیز واحدهای تولیدی استان با تمام ظرفیت در حال تولید هستند و کارخانه‌های دیگر این منطقه نیز نقش کلیدی در تأمین نیازهای کشور ایفا می‌کنند.

رئیس اتاق کرج با اشاره به اهمیت همکاری بین‌بخشی، گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان، تلاش می‌کنیم تا موانع تولید و توزیع کالا را برطرف کنیم. تسهیل در صدور مجوزها، کاهش بروکراسی اداری و تسهیل گری در ترخیص کالاها از گمرکات، از جمله اقدامات مهمی است که در این شرایط، می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

رضایی با بیان اینکه با همدلی و مدیریت جهادی، کشور از این شرایط پیروزمندانه عبور خواهد کرد، افزود: بخش خصوصی البرز با روحیه جهادی و وطن‌دوستی، در کنار مردم و کشور ایستاده است. ما معتقدیم که با تکیه‌بر ظرفیت‌های داخلی و همکاری همه‌جانبه، نه‌تنها می‌توانیم نیازهای کنونی را برآورده کنیم، بلکه زمینه را برای رونق اقتصادی پس از جنگ نیز فراهم خواهیم کرد.

وی خطاب به فعالان اقتصادی کشور و استان البرز، بیان کرد: ما در مسیر تسهیل فرآیند تولید و صنعت و تلاش بی‌وقفه در این عرصه، در کنار شما خواهیم بود. به مردم نیز اطمینان می‌دهیم که بخش خصوصی البرز با تمام توان در خدمت کشور و مردم است.

موضوعات :
در همین رابطه