رادیو مجازی اتاق ایران : 17 خرداد 1404

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران مطرح کرد:

بازنگری راهبردی در سیاست‌های صنعتی کشور یک ضرورت است

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با تأکید بر نقش حیاتی بخش خصوصی در تضمین پایداری تولید و حفظ ثبات اقتصادی کشور، خواستار بازنگری راهبردی در سیاست‌های صنعتی کشور برای ارتقای تاب‌آوری ملی شد.

11 تیر 1404 - 07:29
کد خبر : 85921
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرج، محسن امینی با اشاره به عبور کشور از مقطعی حساس در پی تحولات اخیر بیان کرد: اکنون نگاه‌ها بیش‌ازپیش به نقش فعالان اقتصادی و بخش تولید معطوف شده است.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در ادامه بیان کرد: بخش خصوصی باوجود کمبود برخی زیرساخت‌ها، توانست با قدرت در میدان باقی بماند و این شرایط آزمونی جدی برای سنجش آمادگی و تاب‌آوری بخش تولید کشور بود.

امینی با اشاره به وضعیت صنعت در بحران‌های اخیر گفت: صنایع ایران پس از پشت سر گذاشتن سال‌های سخت تحریم، اکنون به سطحی از هماهنگی، تجربه و پایداری رسیده‌اند که حتی در شرایط بحرانی نیز عملکرد قابل قبولی ارائه می‌کنند. این موفقیت، نشانگر توانمندی بخش خصوصی و نقش کلیدی آن در حفظ ثبات اقتصادی کشور است.

بخش خصوصی تاب‌آوری تولید را تضمین می‌کند

عضو هیات نمایندگان اتاق کرج در ادامه به نقش مؤثر بخش خصوصی در مدیریت بحران اشاره و خاطرنشان کرد: درحالی‌که بخش عمده‌ای از ظرفیت دولت به مسائل امنیتی و سیاست خارجی معطوف بود، بخش خصوصی مسئولیت تأمین نیازهای بازار، تداوم تولید و جلوگیری از بحران در این حوزه خطیر را عهده‌دار شد، در این میان اتاق‌های بازرگانی نیز نقش پل ارتباطی میان فعالان اقتصادی و تصمیم‌گیران را به‌خوبی ایفا کرده و از طریق کمیسیون‌های تخصصی در سطح ملی و استانی، پیگیری‌های لازم برای رفع موانع تولید و تداوم خدمات‌رسانی به جامعه به‌عنوان یک اولویت انجام شد.

امینی همچنین بر ضرورت بازنگری در سیاست‌های تولید و صنعت کشور تأکید کرد و گفت: امروز دیگر نمی‌توان با سیاست‌های سنتی در شرایط پیچیده منطقه‌ای و جهانی تولید را پیش برد، ما نیازمند پویایی بیشتر، کاهش بروکراسی، تسهیل صادرات، حمایت هدفمند از تولید و هوشمندسازی صنایع هستیم و تأکید می‌شود که صنعت باید بخشی از سازوکار دفاع ملی کشور باشد؛ این تنها یک شعار نیست بلکه ضرورتی راهبردی است.

کمیسیون صنایع غذایی برنامه‌های توسعه را پیگیری می‌کند

وی به اهمیت کلیدی صنایع غذایی در پایداری اجتماعی کشور تأکید کرد و افزود: صنایع غذایی در دوران تحولات اخیر به ستون فقرات تاب‌آوری اجتماعی تبدیل شده‌اند، اگر این بخش حتی برای چند روز دچار بحران می‌شد، ممکن بود تعادل اجتماعی نیز تحت تأثیر این مهم قرار گیرد.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به برنامه‌های آتی این کمیسیون عنوان کرد: ما در حال بررسی طرح‌هایی برای توسعه ذخایر راهبردی، کاهش وابستگی ارزی، ایجاد زنجیره ارزش داخلی و افزایش صادرات غیرنفتی هستیم. ایران ظرفیت تبدیل شدن به قطب غذایی منطقه را دارد؛ به شرط آن‌که برنامه‌ریزی دقیق، حمایت‌های لازم و جسارت در سیاست‌گذاری وجود داشته باشد.

موضوعات :
در همین رابطه