محسن امینی، رییس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در گفتگو با اتاق ایران آنلاین، در این باره گفت: در ادامه برگزاری مستمر جلسات کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران، موضوع «بررسی عملکرد صنعت غذا، صنعت پخش، اصناف و نظام توزیع در تأمین پایدار و توزیع بهنگام مایجتاج عمومی در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه» به منظور شناسایی چالشها و راهبردها، در دستور کار جلسه آتی کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران قرار گرفته و مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد.
امینی افزود: برای این نشست که با حضور اعضای هیأت رئیسه کمیسیون صنایع غذایی و سایر فعالان صنعت و تشکلهای مرتبط برگزار میشود، از مدیران و مسئولان مرتبط دستگاههای اجرایی و قانونگذاری کشور همانند کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، معاونتهای توسعه بازرگانی و صنایع عمومی و تجارت و دفتر صنایع غذایی و دارو وزارت صمت، وزارت بهداشت و سازمان استاندارد دعوت خواهد شد.
رییس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران خاطرنشان کرد: موضوعهای دیگری مانند بررسی مشکلات مربوط به موازیکاری نهادها و دستگاههای متولی در صنعت غذا به منظور ارائه راهکارهای پیشنهادی مناسب، بررسی الزامات و مبانی قانونی و پیامدهای تداوم درج قیمت تولیدکننده بر روی محصولات غذایی و همچنین بررسی تصویبنامه اخیر هیأت وزیران تحت عنوان بسته حمایت از کسبوکار در دستور جلسه قرار خواهد داشت.