به گزارش روابط عمومی اتاق بیرجند، علیرضا خامهزر با اشاره به طرح مشکلات این شهرک در جلسات شورای گفتوگوی استان گفت: با پیگیریهای صورتگرفته و همراهی استانداری خراسان جنوبی و شرکت توزیع نیروی برق استان، مسائل مرتبط با تأمین برق این شهرک شامل کمبود ترانسهای فشار ضعیف، طولانی بودن مسیر ترانسها تا واحدهای صنفی و نبود روشنایی مناسب معابر، برطرف شد.
رئیس اتاق بیرجند با تأکید بر اهمیت ارتقای امنیت محیط کار و پشتیبانی از تولید و اشتغال در این شهرک اظهار داشت: در همین راستا مدیریت توزیع نیروی برق بیرجند اقدام به نصب ۲۱۳ دستگاه پایه چراغ LED کرده است. به گفته وی، اعتبار این طرح بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال بوده و شامل نصب ۴۰ چراغ LED با توان ۱۲۰ وات و ۱۰۰ چراغ LED با توان ۸۰ وات میشود.
خامهزر در تشریح جزئیات فنی این پروژه افزود: طول شبکه فشار ضعیف ایجادشده ۱۳ هزار و ۵۰۶ متر و طول شبکه فشار متوسط ۶ هزار و ۳۳۳ متر است. همچنین این طرح با تأمین ۳۳ دستگاه ترانس برق، پاسخگوی نیاز ۵۸۵ مشترک در شهرک صنوف آلاینده بیرجند خواهد بود.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی، اجرای این پروژه را گامی مؤثر در جهت رفع موانع زیرساختی، ارتقای بهرهوری صنوف و حمایت از فعالیتهای تولیدی در استان دانست.