رادیو مجازی اتاق ایران : 17 خرداد 1404

مرتضی میری در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین مطرح کرد

فعال‌سازی دیپلماسی فرهنگ و هنر در اولویت کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق ایران | مطالعه بازار صنایع خلاق تاجیکستان منتشر می‌شود

رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق ایران، گفت: استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگ و هنر برای باز نگه داشتن روزنه‌های ارتباطی ایران با دنیا در اولویت دو سال بعدی فعالیت این کمیسیون است.

28 مهر 1404 - 15:21
کد خبر : 87610
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق ایران، گفت: استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگ و هنر برای باز نگه داشتن روزنه‌های ارتباطی ایران با دنیا در اولویت دو سال بعدی فعالیت این کمیسیون است.

کمیسیون فرش و هنر و صنایع دستی

رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق ایران، با تشریح جزییات نشست روز گذشته این کمیسیون، گفت: در این نشست طرح پژوهشی مطالعه بازار تاجیکستان بررسی شد. در این طرح، بازار تاجیکستان در حوزه صنایع خلاق که مرتبط با کمیسیون است برسی شده و مقرر شد خروجی نهایی آن منتشر شود.

مرتضی میری در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین، ادامه داد: یکی دیگر از محورهای مورد بررسی در نشست دیروز، اولویت‌ها و برنامه‌های دو سال آینده کمیسیون بود. اینکه در چه رویدادهایی که شرکت کنیم و چه محورهایی را دنبال کنیم.

او افزود: قرار شد تغییراتی نسبت به برنامه دو سال ابتدایی ایجاد شود. محور اصلی تغییرات فعالیت‌های بین‌المللی کمیسیون و استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگ و هنر برای باز نگه داشتن روزنه‌های ارتباطی ایران با بیرون از کشور بود. همچنین توسعه اقتصادی فعالین حوزه‌های مرتبط با کمیسیون در اولویت دیگر ما تعریف شد.

در همین رابطه