میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) مبارک باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 19 اردیبهشت 1403

روایت بانک مرکزی از ثبات در بازار خوراکی‌ها

تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی 11 گروه از مواد خوراکی در تهران، از ثبات قیمتی 6 گروه کالایی، کاهش در 3 گروه و افزایش قیمت در 2 گروه کالایی حکایت دارد.

23 خرداد 1396
کد خبر : 8822
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی 11 گروه از مواد خوراکی در تهران، از ثبات قیمتی 6 گروه کالایی، کاهش در 3 گروه و افزایش قیمت در 2 گروه کالایی حکایت دارد.

عکس: تسنیم، امیر قادری

آخرین گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی 11 گروه از مواد خوراکی در بازار تهران، حکایت از این دارد که در هفته منتهی به 19 خرداد 96 قیمت 6 گروه کالایی بدون تغییر بوده، قیمت 2 گروه افت کرده و 3 گروه نیز با افزایش قیمت مواجه شده است.

بانک مرکزی تازه‌ترین گزارش از متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را منتشر کرد که براساس آن قیمت 6گروه کالایی شامل لبنیات، برنج، حبوب، قند و شکر، چای و روغن نباتی ثابت بوده است. در این هفته، قیمت تخم مرغ 1.8 درصد و قیمت گوشت مرغ 2.3 درصد کاهش داشته و گروه‌های میوه‌های تازه 2/2 درصد، سبزی‌های تازه 7/3 درصد و گوشت مرغ 5/0 درصد گران شده است.

 لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات، بهای تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل تابت بوده است اما در گروه تخم مرغ، این کالا معادل 1.8 درصد کاهش قیمت داشته و شانه‌ای 10 هزار تومان تا 11هزار و 600 تومان به فروش رفته است.

برنج و حبوب

در این هفته، در گروه برنج بهای تمام اقلام بدون تغییر گزارش شده است. در گروه حبوب اما قیمت لوبیاچیتی معادل 0.1 درصد افزایش و لوبیا چشم بلبلی 0.4 درصد کاهش قیمت داشته و قیمت سایر اقلام ثابت بوده است.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری، سیب قرمز و زرد تخم لبنان و کیوه عرضه نشده و سیب گلاب و انگور عرضه کمی داشته است. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بوده، به نر مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شده است.

در میوه‌فروشی‌های سطح شهر اما، بهای پرتقال درجه یک معادل 9.9 درصد، گیلاس 16.7 درصد، هلو 0.7 درصد، طالبی 1.4 درصد و خربزه 6.8 درصد کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند. سایر اقلام این گروه بین 2.5 تا 19 درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در گروه سبزی‌های تازه بهای خیار معادل 1.1 درصد و کدو سبز 4 درصد کاهش یافته اما سایر اقلام این گروه بین 3.1 تا 9.5 درصد افزایش داشته است.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 0.8 درصد افزایش و قیمت گوشت مرغ 2.3 درصد کاهش داشته و بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بوده است.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته، قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بوده است.

در همین رابطه