رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی گفت: هماکنون در بازار قیمت گوشت مرغ بیش از ۸۵۰۰ تومان فروخته میشود که افزایش قیمت جوجه یک روزه و کاهش تولید مرغ ناشی از گرمای شدید هوا و تلفات ناشی از آن، جزو اصلیترین عوامل گرانی گوشت مرغ محسوب میشود.
مهدی یوسفخانی افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ حدود ۵۶۰۰ از مرغداران خریداری میشود که با احتساب هزینه حمل و نقل تا کشتارگاه، کشتار، هزینه حمل و نقل تا مراکز توزیع و سود عمدهفروشیها و خردهفروشیهای سطح شهر هر کیلوگرم گوشت مرغ حدود ۸۰۰۰ تومان برای فروشندگان تمام میشود که با احتساب سود بیش از ۸۶۰۰ تومان به دست مردم میرسد.
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی ادامه داد: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت مرغ گرانی جوجه یک روزه است که از حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان (معادل ۲۰ درصد) روی قیمت تمام شده هر کیلوگرم از این محصول تأثیر میگذارد که البته در کنار آن گرانی نهادهها و کاهش تولید به دلیل تلفات بالای ناشی از گرمای شدید هوا بر گرانتر شدن گوشت مرغ تأثیر گذاشته است.
گزارشهای میدانی نشان میدهد هماکنون قیمت گوشت مرغ در استان تهران از کیلویی ۷۹۰۰ تا کیلویی ۸۷۵۰ تومان متفاوت است و آمار بانک مرکزی از متوسط قیمت خردهفروشی برخی مواد خوراکی نشان میدهد که هر کیلوگرم گوشت مرغ در سطح شهر تهران بهصورت میانگین طی هفته پایانی خردادماه کیلویی ۷۹۴۲ تومان عرضهشده که نسبت به هفته گذشته سه درصد و هفته مشابه ماه گذشته ۱۳.۵ درصد افزایش قیمت داشته است.