ششمین کارگاه آموزشی حلال توسط مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی (موسسه جهانی حلال) در محل اتاق ایران برگزار شد.
هدف اصلی این کارگاه، آموزش اولیه و ضروری مسئولان کنترل کیفیت شرکتهای متقاضی نشان حلال است تا نظارت بهتری بر روی تولید محصول حلال در چارچوب استانداردهای حلال OIC در قلمرو جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرد.
در این کارگاه مسئولان فنی و نمایندگان شرکتهای سفید گوشت هامون، بهنوش ایران، کاله، سولیکو، آنزیمهای صنعتی ایران، آرد اطمینان الیگودرز، کشتارگاه طیور ثمین، ژینو کارا آوه، نیوشه همدان، مادر تخصصی خدمات کشاورزی، نامی نو، صنایع غذایی سحر همدان، قارچ سفید تک خال، پالود پارسیان، تعاونی مرغداران مرکز، بازرگانی نافع گستر، کیان باداس آرد البرز شرکت داشتند.
کارگاههای آموزشی حلال هر ماه برگزار می شود و حضور مسئولان فنی شرکت های متقاضی نشان حلال از الزامات اخذ گواهی حلال از موسسه جهانی حلال است.