رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

یادداشت رئیس هیات مدیره کنفدراسیون صنعت به مناسبت روز معمار

باید در زمینه مهندسی برنامه ریزی استراتژیک داشته باشیم

این یک واقعیت است که اگر کشورهایی را می بینیم که در حال حاضر توسعه یافته محسوب می شوند و پیشرفته خوانده می شوند؛ این حاصل نشده است به جز با استفاده از علوم مختلف مهندسی از جمله معماری.

04 اردیبهشت 1396 - 11:09
کد خبر : 8076
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
این یک واقعیت است که اگر کشورهایی را می بینیم که در حال حاضر توسعه یافته محسوب می شوند و پیشرفته خوانده می شوند؛ این حاصل نشده است به جز با استفاده از علوم مختلف مهندسی از جمله معماری.

محسن خلیلی‌عراقی؛ عضو هیات نمایندگان اتاق ایران

مهندسان و معماران جانشان را فدای جامعه و مردم و کشورشان می کنند؛ شما هر سازه ای را در هر جایی مشاهده می کنید اثر کار مهندسان و معماران در آن دیده می شود و اصلا با وجود آن ها شکل گرفته است؛ آن ها افرادی هستند که باید قدرشان شناخته شود، هر قدر که در کشور ما علم مهندسی در هر زمینه ای از جمله معماری بیشتر توسعه پیدا کند طبیعی است که میهن عزیزمان بهتر و با سرعت بیشتری به سمت آبادانی مسیر خود را طی می کند. البته مهندسان و معماران افراد بی توقعی هستند و حاصل کارشان پاداش است برایشان.

ما باید در ایران یک برنامه ریزی استراتژیک درستی داشته باشیم تا از علوم مختلف مهندسی و معماری به بهترین شکل استفاده کنیم و مهندسی را توسعه دهیم؛ این یک واقعیت است که اگر کشورهایی را می بینیم که در حال حاضر توسعه یافته محسوب می شوند و پیشرفته خوانده می شوند؛ این حاصل نشده است به جز با استفاده از علوم مختلف مهندسی از جمله معماری؛ شما اگر به پیشینه و تاریخ کشور خودمان هم نگاه کنید؛ می بینید که دوران های شاخص تاریخی حتما مهندسان و معماران برجسته ای حضور داشته اند که حالا علوم آن ها و یا دسترنج تلاششان به عنوان نمونه هایی موفق برای ما باقی مانده است.

ما در حال حاضر هم رد پای پررنگ مهندسان کشور را در پیشرفت ها و توسعه می بینید، برای نمونه هفته گذشته شاهد افتتاح پروژه های عظیمی در حوزه صنعت گاز کشور بودیم؛ تحولاتی که از دید من حداقل 90 درصد آن و به صورت کلی توسعه صنعت گاز را مدیون مهندسان هستیم. یقینا کارهایی که روی صنعت گاز در کشورما انجام شده بالاترین خدمت به اقتصاد ملی است؛ من اعلام می کنم اگر استفاده از گاز طبیعی نمی شد ما نفتی برای صادرات نداشتیم و تمام تولیداتمان را داخل مصرف می کردیم، کسانی که در صنعت گاز تلاش کرده اند به یاد دارند که تا چند دهه پیش گاز می سوخت و از آن بهره ای برده نمی شد؛ بنابراین مهندسان و افرادی که در این راه گام برداشتند؛ بودند که چیزی که شاید غیر ممکن تصور می شد را ممکن کردند و با تلاش های آن ها در طی چند دهه گذشته صنعت گاز کشور به توسعه رسیده است؛ حالا ما علاوه بر مصرف راحت گاز در خانه ها و صنعت، صادرات گسترده و تولید انواع کالاهای پتروشیمی را با گاز شاهد هستیم؛ به اعتقاد من مهندسان که در این زمینه تلاش کرده اند؛ حق بزرگی بر گردن ما دارند.

من برای توفیق مهندسان و معماران کشورمان دعا می کنم.  

در همین رابطه