رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

علی ربیعی در نشست خبری اعلام کرد

تعویق دو ماهه پرداخت اقساط بانکی فعالان اقتصادی

سخنگوی دولت اعلام کرد: برای کاهش فشار بر مردم، سیاست‌های حمایتی از قبیل افزایش مدت بازپرداخت برخی وام‌ها تصمیم‌گیری شد. در این مسیر تصمیم گرفته شد تا سررسید وام‌ها دو ماه به تأخیر بیفتد.

12 اسفند 1398 - 14:36
کد خبر : 32431
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

علی ربیعی سخنگوی دولت که ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری با اهالی رسانه که به دلیل شیوع ویروس کرونا از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، درباره شیوع ویروس کرونا و اقدامات دولت دراین باره، گفت: ما امروز به سیاقی جدید که ناشی از مراعات کنترل این ویروس است، جلسه سخنگویی را به شکل مجازی و با استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی برگزار می‌کنیم. امیدواریم بنا بر تصمیم دولت تمامی مجامع و نهادهایی که ضرورت ندارد جلسات را به صورت عمومی برگزار کنند، از همین روش برای برگزاری جلسات بهره ببرند.

او در این نشست همچنین اعلام کرد: برای کاهش فشار بر مردم، سیاست‌های حمایتی از قبیل افزایش مدت بازپرداخت برخی وام‌ها تصمیم‌گیری شد. در این مسیر تصمیم گرفته شد تا سررسید وام‌ها دو ماه به تأخیر بیفتد.

مهم‌ترین نکات اقتصادی صحبت‌های ربیعی به شرح زیر است:

  • در شورای پول و اعتبار موضوعات تأخیر در سررسید وام‌ها فردا مطرح خواهد شد و تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ خواهد شد.
  • همچنین قرار شد در مورد استمهال بدهی‌های مالیاتی و فعالان اقتصادی، تسهیلاتی ایجاد شود و اگر منع قانونی در این مورد وجود داشت، بنا شد تا در نشست فردای سران قوا در این خصوص تصمیم‌گیری شود.
  • همچنین در مورد تشکیل مجامع شرکت‌های بورسی و شرکت‌های بیمه‌ای تا پایان هفته تصمیم‌های مقتضی اتخاذ خواهد شد.
  • دولت موظف شده است تا تمامی هزینه‌های درمانی کرونا را پرداخت کرده و در این مورد به مردم و بخصوص اقشار ضعیف جامعه هیچ فشاری وارد نخواهد شد.
  • در خصوص لغو سود بازرگانی و لغو محدودیت‌های واردات در مورد کالاهای مرتبط با کرونا و همچنین صادرات برخی کالاها به وزارت صنعت، معدن و تجارت اختیاراتی واگذار شد تا تصمیمات نهایی را اتخاذ کند.
  • به وزارتخانه‌های بهداشت و صمت اختیار داده شد که در زمینه رفع کمبود اقلام بهداشتی، مجوزهای لازم برای تولید یا تغییر کاربری برخی صنایع در حوزه تولید مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده صادر کنند.
  • تولید ماسک‌های نانو و N۹۵ مخصوص پرسنل بیمارستانی تا پایان هفته به روزی ۳۰۰ هزار عدد خواهد رسید.
  • کیت‌های تشخیص بیماری‌های کرونا نیز که توسط متخصصین وزارت دفاع طراحی و به مرحله ساخت رسیده، امیدواریم به زودی به مرحله تولید انبوه رسیده و در این زمینه با ۵ شرکت دانش‌بنیان در حال انعقاد قرارداد هستیم.
  • ما حرکت به سمت تولید روزی یک و نیم میلیون ماسک را آغاز کرده ایم. همچنین روزانه ۴۰۰ هزار لیتر الکل تولید می‌شود.
  • در حال حاضر گمرکات عراق باز شده و ما در مرز عراق با پروتکل‌هایی که با هم به توافق رسیدیم و امضا کردیم، تمام مسائل بهداشتی رعایت می‌شود و مصرف کنندگان در کشورهای همسایه هم آسوده خاطر باشند. استانداردهای ایزولاسیون در مورد این کالاها انجام می‌شود.
  • مرزهای آذربایجان در حال فعال شدن هستند و همه خروجی‌ها کنترل می‌شوند.
  • نمایندگان کشورهایی که با آنها مراوده داشتیم و سایر کشورهای جهان تفاهم نامه‌های دو جانبه در خصوص مسائل مربوط به این ویروس و اینکه طرف مقابل اطمینان خاطر داشته باشد که کامیون‌ها و کالاهای ایرانی مشکلی ندارند، این آمادگی وجود دارد که تفاهم نامه اجرا و انجام شود.

 

موضوعات :
در همین رابطه