کساد شدن کسبوکار مجتمعهای خدماتی بینشهری، به تعطیلی برخی از جایگاههای سوخت مستقر در این مجتمعها منجر شده است.
مشاور عالی انجمن مالکان جایگاهها و مجتمعهای خدماتی، رفاهی و بینراهی گفت: در حال حاضر وضعیت جایگاههای سوخت مطلوب نیست و حداقل ۳۰ تا ۴۰ جایگاه در کشور تعطیل شدهاند و ما خواستار حمایت دولت در این شرایط هستیم.
محمد عطاپور با بیان اینکه پمپبنزینها یکی از مکانهایی هستند که بیشترین احتمال انتقال ویروس کرونا را دارند، اظهار کرد: علیرغم اینکه جایگاهها تا حد زیادی خود را آماده مقابله با این ویروس کردهاند اما از سوی دولت حمایت نشدند و این مسئله مشکلاتی را برای ما به وجود آورده است.
وی گفت: پس از افزایش قیمت و سهمیهبندی بنزین حقالعمل که به جایگاه داران پرداخت میشود تغییری پیدا نکرد و همچنان بر اساس قیمت پارسال محاسبه میشود؛ این در حالی است که بیش از پنج ماه از اجرای این طرح میگذرد.
مشاور عالی انجمن مالکان جایگاهها و مجتمعهای خدماتی، رفاهی و بینراهی با تأکید بر اینکه قولهایی مبنی بر پیگیری این موضوع داده میشود اما هنوز به نتیجه نرسیده است افزود: ما از وزارت نفت انتظار داریم که به فکر جایگاهها باشند. در حال حاضر بسیاری از مجتمعهای خدمات رفاهی بسته شدهاند و منبع درآمدی ندارند و از جیب خودشان هزینه میکنند.
عطاپور اظهار کرد: هزینههای زیادی در آخر سال به جایگاهها تحمیل شد و این در شرایطی است که میزان فروش جایگاهها کاهش یافته و انتظار دارند که بسته حمایتی داشته باشند و این موضوع در توان وزیر نفت است؛ لذا ما انتظار کمک و حمایت داریم.
وی با تأکید بر اینکه بسیاری از جایگاهها مشکل پیدا کردهاند و در آستانه تعطیل شدن هستند، گفت: برای مقابله با بحران کرونا بسیاری از جایگاهها به ماسک و دستکش مجهز شدهاند؛ حتی در برخی جایگاهها شاهد افزایش تعداد اپراتورها هم هستیم و تمام اینها در شرایطی اتفاق افتاده که هیچکدام از جایگاهها از سوی دولت حمایت نشدهاند.
او با بیان اینکه در این شرایط لازم است که وزیر نفت نگاه ویژهای به جایگاهها داشته باشد، گفت: در چند جایگاه اپراتورها لباسهای مخصوص تهیه کردند که این سلیقه جایگاهدار است و ما تمام تلاش خود را کردهایم تا الزامات وزارت بهداشت را رعایت کنیم.