رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

رئیس اتاق گرگان در گفت‌‎وگو با پایگاه خبری اتاق ایران

جهش تولید با جهش در نگرش فعلی تصمیم‌گیران حاصل می‌شود

علی‌محمد چوپانی رئیس اتاق گرگان بر این باور است که در شرایط تحریم، بهترین رویکرد هدایت اقتصاد به سمت جهش تولید است. او می‌گوید: جهش تولید را نباید تنها در بخش صنعت دید، بلکه این موضوع را باید به شکل متوازن در همه سطوح اقتصادی دنبال کرد.

08 اردیبهشت 1399 - 09:31
کد خبر : 33018
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق گرگان با تأکید بر اینکه در شرایط تحریم، بهترین رویکرد هدایت اقتصاد به سمت جهش تولید است، خاطرنشان کرد: جهش تولید را نباید تنها در بخش صنعت دید، بلکه این موضوع را باید به شکل متوازن در همه سطوح اقتصادی دنبال کرد.

علی محمد چوپانی در گفت‌وگو با «پایگاه خبری اتاق ایران» اظهار داشت: قوانین کشور به دلیل این‌که مربوط به گذشته است، حالت ایستایی پیداکرده و جوابگوی جهش تولید در کشور نیست. بنابراین علاوه برجهش در نگرش‌ فعلی حاکم بر فضای اقتصادی کشور ما نیازمند تغییر قوانین و مقررات نیز هستیم.

آموزش و تعامل دولت و بخش خصوصی از دیگر نکاتی است که علی‌محمد چوپانی رئیس اتاق گرگان ، آن‌ها را لازمه جهش تولید عنوان کرد و در ادامه افزود: بخش خصوصی به این دلیل که سیاست انتفاع را در پیش دارد و باید از پس هزینه‌های جاری برآید، نیازمند آن است که مدام خود را به‌روز کند و در همین زمینه ادراک صحیحی هم از الزامات جهش تولید دارد.

او با اشاره به اینکه جهش تولید می‌تواند در بخش تولید فکر هم باشد، گفت: با ایجاد نگرش جدید در دانشجویان و اساتید دانشگاهی می‌توان از ظرفیت آن‌ها در تولید فکر در جامعه استفاده کرد و جامعه را به حرکت درآورد.

 چوپانی در ادامه با اشاره به شیوع بیماری کرونا از اواخر سال گذشته و متأثر شدن فضای اقتصادی کشور ناشی از این بیماری گفت: انتظار می‌رود که دولت خسارات اقتصادی ناشی از شیوع این بیماری را کنترل کند. کما اینکه فعالان اقتصادی از ابتدای شیوع این بیماری درگیر بودند و همان‌طور هم که رئیس‌جمهور در سخنان اخیر خود با بخش خصوصی اظهار داشت، فعالان بخش خصوصی فداکاری کردند؛ اما اگر دولت حمایتی از این بخش و واحدهای تولیدی نداشته باشد شاهد عقب‌ماندگی در اقتصاد خواهیم بود که آثارش شاید تا چند سال بعد از کرونا بر اقتصاد باقی بماند.

به گفته رئیس اتاق گرگان، فعالان اقتصادی استان گرگان از زمان شیوع ویروس کرونا، در کنار کمک ۱۵۰ میلیارد ریالی،چندی هزار بسته معیشتی تأمین و در بین نیازمندان استان توزیع کرده‌اند.

در همین رابطه