رادیو مجازی اتاق ایران - 8 دی 1403

با هدف تسهیل در فرآیند دریافت مجوزها و انجام سرمایه‌گذاری

سامانه پنجره واحد الکترونیکی سرمایه‌گذاری در کرمان اجرایی می‌شود

نسخه نمایشی سامانه پنجره واحد الکترونیکی سرمایه‌گذاری استان کرمان طی مراسمی با حضور استاندار و رئیس اتاق کرمان و با هدف تسهیل در فرآیند دریافت مجوزها و انجام سرمایه‌گذاری، رونمایی و مقرر شد تا دو ماه آینده این سامانه به‌صورت رسمی اجرایی شود.

23 تیر 1399 - 12:17
کد خبر : 33878
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

استاندار کرمان گفت: در طول یک ماه گذشته اطلاعات خوبی وارد سامانه پنجره واحد الکترونیکی سرمایه‌گذاری استان کرمان شده که امیدواریم بتوان با تکمیل همه بخش‌ها ظرف یک تا دو ماه آینده از این سامانه استفاده کنیم؛ اما هنوز برخی موارد و اطلاعات برای تکمیل این سامانه باقی‌مانده که باید به‌سرعت و در زمان‌بندی مشخص انجام شود که لازمه آن همکاری همه دستگاه‌هاست.

محمدجواد فدائی در مراسم رونمایی از نسخه نمایشی سامانه پنجره واحد الکترونیکی سرمایه‌گذاری استان کرمان افزود: اگر مرحله مربوط به شناسایی و دریافت ضوابط و داده‌های جغرافیایی) لایه (GIS نیز تکمیل و فعال شود، بسیاری از موافقت‌ها و مخالفت‌ها در این مرحله انجام می‌شود و نیازی به کاربر ندارد.

استاندار کرمان با بیان اینکه باید برای حفظ امنیت این سامانه نیز اقداماتی انجام شود، تصریح کرد: به مراحل جدی کار رسیده‌ایم اما یکسری اشکالات در عمل پیش می‌آید که باید برطرف شوند.

در ادامه رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه راه‌اندازی و اجرای سامانه پنجره واحد الکترونیکی سرمایه‌گذاری، جرئت و جسارت به همراه پیگیری‌های لازم نیاز دارد، گفت: اگر فرآیند کار توسط دستگاه‌های صادرکننده مجوزها به‌خوبی همراهی شود، راه‌اندازی این سامانه به‌طورقطع در تسهیل فضای کسب‌وکار استان تأثیرگذار خواهد بود.

سیدمهدی طبیب زاده، افزود: راه‌اندازی این سامانه فعالیت پرتنش و زحمتی بود که با اراده جدی و تلاش همکاران در اتاق انجام شد که البته بدون نقص نیست اما در نوع خود بسیار خوب کار شده است.

در ادامه این نشست کارشناس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی اتاق کرمان در تشریح فرآیند فعالیت‌ها در این سامانه گفت: به دلیل اشتراک نگذاشتن اطلاعات و ضوابط بین سازمان‌ها، سیستمی نبودن کار، نبود دبیرخانه مشترک و فقدان سوابق ثبت شده، شفاف نبودن فرآیندها و رویه‌های دستگاه‌ها، ضعف آگاهی کارشناسان دستگاه‌ها بر کل فرآیند سرمایه‌گذاری، عدم توجیه سرمایه‌گذار نسبت به مدارک و مستندات پیش‌نیاز، عدم امکان ایجاد ارتباط کامل بین همه واحدهای کلیدی و مؤثر در یک جلسه فیزیکی، مشکلات و معطلی‌های بسیار برای سرمایه‌گذاران ایجاد شده که در این سامانه سعی شده با رفع همه آنها و الکترونیکی کردن فرآیندها، به تسهیل امور پرداخته شود.

بتول علیزاده، افزود: پیشنهاد می‌شود در کمیته فرآیندها و استعلامات این سامانه، شناسایی و دریافت ضوابط و داده‌های جغرافیایی کمیته (GIS) شامل اطلاعات و لایه‌های صنعتی شهرک‌ها، تقسیمات اوقاف، موقعیت چاه‌های آب، تقسیمات اوقاف، پهنه‌های حفاظت شده، زون آب، حریم شهرها، حریم رودخانه، محدوده شرکت برق، حریم راه‌ها، کاداستر معادن، مرز بخش‌ها و.... تکمیل و اجرایی شود.

او ادامه داد: اشتراک‌گذاری ضوابط و بانک‌های اطلاعاتی، یکپارچگی و الکترونیکی شدن استعلامات بین تمامی دستگاه‌ها، احصاء و تدوین فرآیندهای صدور مجوزها از برنامه‌های آتی در نظر گرفته شده برای این سامانه خواهد بود.

گفتنی است در این آئین سناریوی مجوز دهی برای تأسیس یک کارخانه با درخواست سرمایه‌گذار فرضی، در مراحل موافقت اصولی، واگذاری زمین، مجوز تأسیس کارخانه و... توسط کاربر دستگاه‌های مختلف اجرا شد.

موضوعات :
در همین رابطه