هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

یونس ژائله در دیدار با سفیر بنگلادش در تهران

ایجاد خط مستقیم کشتیرانی به تسهیل روابط تجاری ایران و بنگلادش کمک می‌کند

رئیس اتاق تبریز در دیدار با سفیر بنگلادش در تهران با تأکید بر لزوم ایجاد خط مستقیم کشتیرانی ایران – بنگلادش، این امر را موجب تسهیل روابط تجاری دو کشور دانست.

10 بهمن 1400
کد خبر : 41404
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق تبریز با اشاره به لزوم افزایش تجارت دوجانبه میان استان آذربایجان شرقی و بنگلادش در تهران گفت: حجم تجارت میان این دو کشور در حال حاضر پایین است که باید در این راستا به کمک یکدیگر، شاهد بالا رفتن این میزان باشیم.

یونس ژائله ظهر در دیدار با سفیر بنگلادش در تهران ادامه داد: در کنار افزایش تجارت میان دو کشور، بحث مشارکت در تولید بسیار اهمیت دارد. تبریز دارای پتانسیل بالایی در صنایع مختلف است که از جمله آن می‌توان به فولاد، صنایع‌دستی، خشکبار، کفش و چرم، نساجی، صنایع غذایی و شیرینی و شکلات و دیگر صنایع پیشرفته این شهر اشاره داشت.

ژائله با اشاره به وجود کارخانه پتروشیمی در تبریز گفت: این کارخانه توان تولید محصولات پتروشیمی مورد نیاز کشور بنگلادش را دارد. از سوی دیگر سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه نساجی و چرم نیز می‌تواند مورد توجه دو کشور باشد.

رئیس اتاق تبریز با تأکید بر امکان تبادل هیات‌های تجاری و برگزاری نشست‌های دوجانبه تجاری گفت: کشور بنگلادش می‌تواند نیازمندی‌های سرمایه‌گذاری خود را اعلام کند تا ما نیز در شهر تبریز به صنعتگران و تولیدکنندگان خود، این نیازمندی‌ها را معرفی کنیم.

او همچنین بر لزوم مکاتبه با وزارت امور خارجه برای ایجاد مسیرهای حمل‌ونقلی بهتر به‌منظور برقراری ارتباطات تجاری دو سویه تأکید کرد و گفت: خط مستقیم کشتیرانی ایران – بنگلادش می‌تواند هزینه‌های حمل‌ونقل کالا بین دو کشور را کاهش داده و زمینه‌های ارتباطی این دو کشور را تسهیل کند.

وجود ظرفیت لازم برای تولید مشترک میان دو کشور

سفیر بنگلادش در تهران نیز در این دیدار با اشاره به وجود ظرفیت لازم برای تولید مشترک میان دو کشور گفت: امکان تولید در بنگلادش و صادرات مجدد موجود بوده و با توجه به تعرفه صفر صادرات به اروپا، این کشور در زمینه صادرات به اروپا دارای مزیت است.

گوسال اعظم سارکر با اشاره به پتانسیل‌های ویژه کشور بنگلادش گفت: بنگلادش دارای زمین‌های حاصل خیز بوده و تقریباً همه‌چیز در آن می‌روید چون هم خاک مناسب و هم آب کافی در این سرزمین داریم.

او ادامه داد: از جمله مزیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در بنگلادش را می‌توان دستمزد بسیار پایین و کیفیت بالای کالاهای تولیدی در آن دانست.

سفیر بنگلادش همچنین از شناخته شدن فرش تبریز در کشور بنگلادش سخن به میان آورده و خواستار افزایش ارتباطات تجاری بین استان آذربایجان شرقی و کشور بنگلادش شد.

همچنین در این جلسه، ابراهیمی، نائب رئیس اتاق تبریز و پروینی، رئیس انجمن نساجی آذربایجان شرقی به بیان نکته نظرات خود پیرامون افزایش ارتباطات دوجانبه پرداختند.

موضوعات :
در همین رابطه