رادیو مجازی اتاق ایران: 3 اردیبهشت 1404

رئیس اتاق اهواز در همایش هوش مصنوعی در کسب‌وکار اعلام کرد

حضور بخش خصوصی در ترکیب سازمان ملی هوش مصنوعی دیده شود

رئیس اتاق اهواز در همایش هوش مصنوعی در کسب‌وکار ویژه مدیران شرکت‌های بازرگانی تأکید کرد: مشارکت و حضور بخش خصوصی و بخش تعاون در ترکیب سازمان ملی هوش مصنوعی حتماً دیده شود.

03 اردیبهشت 1404 - 20:33
کد خبر : 84869
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش روابط عمومی اتاق اهواز، شهلا عموری، اظهار کرد: دنیا به‌شدت در حال رفتن به سمت تغییرات است و هر دقیقه بدون بهره‌وری ما به معنای یک سال سکون و درجا زدن است. این سال‌ها مبحث هوش مصنوعی به‌وفور در محافل مختلف تکرار می‌شود و در حال حاضر هوش مصنوعی به‌عنوان پیشرفته‌ترین فناوری در حال تغییر حوزه‌های جغرافیایی بین‌المللی است.

وی افزود: هوش مصنوعی می‌تواند به کاهش قیمت کالای تجاری، افزایش تجارت خدمات و کالا و بهره‌وری منجر شود. البته به‌جز کاربرد اقتصادی، مزیت‌های نسبی فراوانی در این حوزه وجود دارد و به‌تدریج بسیاری از مشاغل در چرخه اقتصاد حذف خواهند شد که با بیکاری خیلی عظیمی از شاغلان حوزه‌های مختلف مواجه خواهیم بود.

رئیس اتاق اهواز گفت: در این زمینه قطعاً نیاز است آموزش‌های لازم برای حرفه‌های جدید به کاربران ارائه شود.

وی عنوان کرد: این امر مهم در کشور با عدم به‌کارگیری فرایندهای اجرایی و مطلوب، از انسجام خاصی برخوردار نیست که مهم‌ترین دلیل این مسئله را می‌توان پراکندگی مقررات، تنوع تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان در این حوزه است.

عموری بیان کرد: کاربرد هوش مصنوعی می‌تواند با ساده‌سازی فرایندهایی مثل مدیریت زنجیره تأمین به کاهش هزینه‌ها منجر شود. همچنین این فناوری می‌تواند فرصت‌هایی برای اقتصادهای در حال توسعه و کسب‌وکارهایشان فراهم کند.

وی افزود: بر اساس گزارش بازارهای جهانی در خوش بینانه‌ترین حالت، رشد بهره‌وری از هوش مصنوعی تا سال ۲۰۴۰ معادل ۱۴ درصد خواهد بود که سناریوی محتاطانه‌ای نیز مطرح شده است؛ مبنی بر اینکه رشد تجارت جهانی ۷ درصد خواهد بود.

رئیس اتاق اهواز با اشاره به تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی افزود: این طرح مسیر شکل‌گیری و سازمانی جدیدی را هموار می‌کند. این یک فرصت برای بخش خصوصی است تا با مشارکت در ایجاد توانایی کشور در مسیر هوش مصنوعی گام بردارد. بنابراین مشارکت و حضور بخش خصوصی و بخش تعاون در ترکیب سازمان ملی هوش مصنوعی باید حتماً دیده شود تا به تحقق چشم‌انداز کمک کند.

عموری افزود: امیدوارم بتوانیم به سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی و همچنین جایگاه دهم کشور تا سال ۱۴۱۲ در زمره ۱۰ کشور برتر در این حوزه برسیم.

وی عنوان کرد: خوزستان با وجود تقابل صنایع مادر و بزرگ با صنایع کوچک و متوسط بخش خصوصی، قطعاً می‌تواند خاستگاه توسعه و رونق این بخش باشد و با بکارگیری هوش مصنوعی، رشد تولید صنایع کشاورزی، دامپروری و سایر مزیت‌های استان را داشته باشیم.

رئیس اتاق اهواز با اشاره به شعار امسال گفت: خوزستان ظرفیت‌های زیادی دارد و باید برنامه‌هایی تدوین شود تا حداقل جزو استان‌های برتر در حوزه‌های مختلف اقتصادی برای پیشرفت و توسعه استان باشیم.

موضوعات :
در همین رابطه