رئیس خانه معدن ایران با توجه به کمبود سرمایهگذاری در بخش معدن، دشواریهای تأمین مالی پروژهها، ضعف در سیاستهای حمایتی دولت و چالشهای زیرساختی، رشد 13 درصدی این حوزه را غیرممکن توصیف کرد.
رئیس اتاق قم گفت: مهاجرت نیروی متخصص، نهتنها حاصل بیتوجهی مستمر به نیازهای واقعی بخش خصوصی بلکه نتیجه سیاستهای آموزشی ناکارآمدی است که همگام با تحولات بازار کار حرکت نکرده است.
محمد خاکی، رئیس اتاق خرمآباد در یادداشتی امنیت اقتصادی را نتیجه اتکا بر همدلی تولیدکننده، تاجر، سیاستگذار و مردم دانست و گفت: باید تابآوری را از یک واکنش لحظهای به «فرهنگ اقتصادی» بدل کنیم.
نایبرئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بر اهمیت حفظ وحدت در میان فعالان اقتصادی و احترام به جایگاه قانونی اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی کشور تأکید کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان با اشاره به اهمیت و جایگاه فرش در استان کرمان، مستندسازی اصالت فرش کرمان را نیازمند عزم همگانی و پایکار آمدن همه دستگاههای مسئول دانست.
نایبرئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بوشهر با اشاره به وقایع اخیر امنیتی در کشور، خواستار نقشآفرینی جدیتر بخش خصوصی در حمایت از امنیت ملی شد.
محمدرضا توکلیزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مشهد در یادداشتی ضمن تأکید بر ضرورت شکلگیری گفتوگوی ملی میان کنشگران اصلی اقتصاد، تأکید کرد: بازتعریف نظام حکمرانی اقتصادی در اولویت باشد.
رئیس اتاق بجنورد گفت: ماده ۲۷ قانون تأمین مالی، دروازهای جدید برای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی در پروژههای زیرساختی و اقتصادی باز کرده است و باید از این ظرفیت برای تسهیل تأمین مالی تولید استفاده شود.
حسین پیرموذن، نایبرئیس اتاق ایران در یادداشتی ضمن تاکید بر لزوم بازنگری در سیاستهای حمایتی دولت در عرصه اقتصاد، تمرکز بر تولید و احیای ظرفیتهای تجاری به همت بخش خصوصی را ضروری میداند.
شهلا عموری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز در یادداشتی به مناسبت روز مالیات، به الزامات رفتار نظام مالیاتی با بنگاههای اقتصادی در شرایط فعلی پرداخته است.