کویت با برنامهریزی بلندمدت برای جذب سرمایهگذاری خارجی، موفق شد در 9 ماه اول سال 2024 رقمی بالغ بر 186 میلیون دینار سرمایهگذاری خارجی جذب کند. بخش خدمات در این کشور پیشتاز جذب این سرمایهگذاریهاست.
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان، با بیان اینکه 10هزار شرکت دانشبنیان در کشور وجود دارد، گفت: 70 درصد شرکتهای نوپا با درآمدی کمتر از 5 میلیارد تومان هستند و تنها 10 درصد شرکتهای دانشبنیان در در اقتصاد سهم دارند.
در نشست کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران، با اشاره به متولیان متعدد و تصمیمگیریهای موازی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، بر توقف تصمیمات خلقالساعه در این بخش تاکید شد.
قرار است اعضای شورای گفتوگو در یکصدوبیستوهشتمین نشست، دو موضوع در بخش معدن که به افزایش قیمت مواد ناریه و شیوه آزادسازی پهنههای معدنی مربوط میشود را بررسی کنند.
عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس میگوید: هیاتی برای رفع مشکل رانندگان کامیونهای ترانزیتی در ترکیه به این کشور اعزام شدهاند. به گفته او انتزاع وزارت راه و شهرسازی نیز هفته آینده طرح خواهد شد.
فاطمه قنبرپور، نایب رئیس کمیسون حملونقل اتاق ایران، ضمن تشریح مسائلی که به گرفتاری کامیونهای ترانزیتی کشور در ترکیه منجر شده است، نسبت به خالی شدن دست ایران در برابر کریدورهای موازی منطقه هشدار داد.
نتیجه یک نظرسنجی از اقتصاددانان آمریکایی و اروپایی، از وجود موجی از نگرانی نسبت به اجرای طرح «ابراقتصاد» یا Maganomics دونالد ترامپ و تأثیرات احتمالی آن بر رشد اقتصادی در سال ۲۰۲۵ خبر داد.
فرشید شکرخدایی، مدیر پروژه رتبهبندی شرکتهای کشورهای اسلامی، گفت: این طرح با هدف تسهیل تجارت میان کشورهای اسلامی انجام میشود و تا پایان سال2025 حدود 10 هزار شرکت به پلتفرم IC-CRS میپیوندند.
محمد محسن صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تأکید بر جایگاه بخش خصوصی، گفت: نمایندگان بخش خصوصی از جلسه آتی کارگروه تحول دیجیتال، در این کارگروه حضور خواهند داشت.