سید مهدی طبیب زاده رئیس اتاق کرمان معتقد است: لایحه بودجه اگر در مجلس اصلاح نشود، سند خوبی برای رونق تولید در سال آینده نخواهد بود.
جمال رازقی جهرمی در جلسه هیات نمایندگان اتاق شیراز که با حضور نمایندگان این اتاق در هیاتهای حل اختلاف مالیاتی برگزار شد، گفت: مسیرهای دستگاه مالیاتی کشور در بحث دریافت مالیات درست نیست و بخش عمده فشار آنها به بخش صنعت و تولید است درحالیکه باید روند اخذ مالیات بر اساس عدالت مالیاتی ساماندهی شود و بار مالیاتی صنعت و تولید کاهش یابد.
مسعود خوانساری، نائب رئیس اتاق ایران در نشست امروز هیات نمایندگان اتاق تهران گفت: اگر لایحه بودجه سال 99 با همین خصوصیتهایی که دارد اجرایی شود، بهطورقطع در سال آینده با جهش دوباره نرخ ارز مواجه میشویم. او تداوم توزیع ارز دولتی بر مبنای دلار 4200 تومان را از انتقادات وارده به لایحه بودجه 99 عنوان کرد.
پازوکی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی میگوید: دولت باید جلوی فرار مالیاتی را بگیرد و معافیتهای مالیاتی را به صفر برساند. راهکار اصلی همه این موارد شفافیت است. نظام حکمرانی مالیاتی، بدون پاسخگویی و شفافسازی نمیتواند شهروندان را مجبور به پرداخت مالیات کند، زیرا دیر یا زود مالیاتدهندگان آنان را بازخواست خواهند کرد.
مراسم نکوداشت محسن خلیلی عراقی از پایهگذاران صنایع نوین ایران با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهوری، محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهوری، غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران و فعالان اقتصادی دوشنبه 25 آذر 1398 در اتاق ایران برگزار شد.
مراسم نکوداشت محسن خلیلی عراقی از پایهگذاران صنایع نوین ایران امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهوری، محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهوری، غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران و فعالان اقتصادی در اتاق ایران برگزار شد. رئیس اتاق ایران مهندس خلیلی را انسانساز توصیف کرد و محسن خلیلی هم تاکید داشت که آزادی و رفاه مردم از مسیر توسعه صنعتی میگذرد.
با توجه به اهمیت توسعه همکاریهای تجاری ایران با کشورهای منطقه اسکاندیناوی، قرار شد در کنار فعالیت کمیتهها و اتاقهای مشترک با کشورهای این منطقه، کمیته مشترک بازرگانی ایران و فنلاند نیز تأسیس شود. در سال ۲۰۱۸ حجم تجارت دو کشور ۱۷۰ میلیون دلار بود که در حال حاضر این رقم به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان، ضمن تأکید بر لزوم افزایش حمایت از بخش خصوصی در دوره تحریمهای ظالمانه، اعلام شد: اگر قانون اختیاراتی برای تسهیل در امور به دستگاههای دولتی داده است، این دستگاهها باید شرایط را به نحوی آماده کنند که بخش خصوصی بتواند در اقتصاد کشور حضور پرقدرتی داشته باشد.