مرکز پژوهشهای اتاق ایران ضمن بررسی سیاست تجاری امارات، برخی از مزیتها و پیامدهای سیاست تجاری این کشور بهخصوص با کشورهای هند و ترکیه را تشریح کرده است.
جمالی رازقی جهرمی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان میگوید: مطالبه بخش خصوصی برای رفع تحریم و عضویت در FATF در راس برنامههای رئیس جمهوری قرار دارد و اتاقهای مشترک در این مسیر آماده همراهی و کمک به دولت هستند.
محمد خاکی، رئیس اتاق خرمآباد با تأکید بر لزوم رفع مشکل برق صنایع، پیشنهاد کرد: احداث نیروگاههای خورشیدی در جوار شهرکهای صنعتی و سوق دادن منابع به سمت نیروگاههای کوچکمقیاس در دستور کار قرار گیرد.
سیدمهدی طبیبزاده، رئیس اتاق کرمان، تولید رقابتپذیر را مقدمه توسعه میداند و معتقد است برای ارتقای بهرهوری و رقابتپذیری، باید تولید در شهرکهای صنعتی، صادرات محور باشد.
محمدرضا صفا، رئیس اتاق بندرعباس، با اشاره به اینکه حل مشکلات تولیدکنندگان و بازرگانان، پیشنیاز جهش تولید با مشارکت مردم است، بر لزوم رفع مشکل ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت تأکید کرد.
اتاق مشترک ایران و فرانسه، دوره آنلاین «آشنایی با مبانی کسبوکارهای موفق جهت دستیابی به درآمدهای ارزی در شرایط بحران و تحریمها» را 22 مرداد برگزار خواهد کرد.
در نشست کمیته بینالملل کمیسیون انرژی اتاق ایران با ارائه گزارشی از تصمیمات جهانی مقابله با تغییر اقلیم، اعلام شد: اقتصاد ایران بدون درک تحولات جهانی و همراهی با آن، هیچ شانسی برای رشد و حتی حفظ وضع موجود نخواهد داشت.
براساس گزارش جدید بانک جهانی، بسیاری از کشورها، از جمله چین و هند، برای تبدیلشدن به اقتصادهای پیشرفته به استراتژیهای منسوخشدهای متکی هستند که میتواند آنها را به دام «تله درآمد متوسط» بیاندازد.
براساس اطلاعات منتشرشده در روز جمعه، شاخص قیمت جهانی مواد غذایی سازمان ملل متحد در ماه جولای اندکی کاهش یافت و کاهش در شاخص غلات تا حدی با افزایش قیمت گوشت، روغنهای گیاهی و شکر جبران شد.