در نشست تجار و فعالان اقتصادی ایران و عمان، مسعود پزشکیان، رئیسجمهور با بیان اینکه روابط دو کشور ریشهدار و برپایه باورهای فرهنگی و دینی مشترک است بر ضرورت تقویت پیوندهای تجاری، بانکی و ترانزیتی میان دو کشور تأکید کرد.
رئیسجمهور با تأکید بر جایگاه ایران و عمان در اتصال بازارهای منطقهای، گفت: ما میتوانیم بهصورت مشترک با استفاده از ظرفیت ژئوپلیتیکی، پیوندهای راهبردی با بازارهای مهم منطقه و جهان برقرار کنیم.
تولیدکنندگان و صادرکنندگان سیبزمینی نسبت به منوط شدن صادرات این محصول به دریافت گواهی تولید (گواهی مبدأ) و برخوردهای سلیقهای درباره این موضوع در استانهای مختلف معترض بوده و خواستار بازنگری در دستورالعمل مربوط هستند.
رئیس اتاق ایران در همایش بررسی فرصتهای تجاری ایران و عمان با تکیه بر ظرفیتهای بالقوه موجود در هر دو کشور، هفت پیشنهاد برای ایجاد روابط عمیق و پایدار، پیشنهاد داد.
شهلا عموری، رئیس اتاق اهواز در ویژهبرنامه «هفتههای ایرانی» با تمرکز بر استانهای خوزستان و کرمان، این دو استان را مکمل هم در صادرات دانست که همافزایی آنها به تحقق اهداف اقتصادی کشور کمک میکند.
رئیس اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه حلقه گمشده گردشگری استان چهارمحال و بختیاری، ناشناخته بودن جاذبههای گردشگری آن است، این مسئله نیازمند توجه ویژه دانست.
در جریان سفر مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری به عمان که با همراهی هیات اقتصادی اتاق ایران انجام شد، 18 سند همکاری میان مقامات عالیرتبه دو کشور به امضا رسید.
پیرو برگزاری مجمع عمومی عادی انجمن تولیدکنندگان دوچرخه در 4 خردادماه در محل دبیرخانه انجمن، اعضای جدید هیات مدیره انتخاب شدند.
مرکز پژوهشهای اتاق ایران با توجه به امکان لغو تحریمهای ایران به بررسی چگونگی متنفع شدن بانکهای ایرانی از شرایط بعد از تحریم در قالب گزارش «استانداردهای بانکی بینالمللی و الزامات تطابق ایران با آنها» پرداخت.