همایش «قوانین و سیاستهای توسعه همکاریهای اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری میان ایران و ویتنام» با حضور رئیس مجلس و هیات تجاری ویتنام، نمایندگان مجلس و فعالان اقتصادی کشورمان در اتاق ایران برگزار شد.
محمد ایرانی، رئیس اتاق قم با تأکید بر ضرورت تحول در قانونگذاری برای تسهیل تولید و صادرات، میگوید: نقص در قوانین و اجرای سلیقهای آنها یک مشکل جدی برای فعالان اقتصادی است که سرعت رشد تولید را کم میکند.
اقتصاد ترکیه برای دورهای در قرن ۲۱، نمادی از موفقیت بود؛ اما در حال حاضر، با وجود اجرای اقدامات ساختارشکنانهای که دولت جدید رجب طیب اردوغان در پیشگرفته، باز هم وضعیت این کشور چندان خوشایند نیست.
علی نقیب، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران میگوید: امروز صنایع و تولیدات مشمول قیمتگذاری دستوری، در تخصیص ارز و تامین مواد اولیه از بورس کالا با صفهای مواجه هستند و به دلیل نوسانات قیمت، ناچار به اصلاح قیمت میشوند.
چین روز سهشنبه اعلام کرد: نرخ صادرات این کشور در ماه جولای ۱۴٫۵ درصد و نرخ واردات ۱۲٫۴ درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته کاهش داشته است، آماری که بلافاصله بر قیمت جهانی نفت تأثیر گذاشت.
سرپرست معاونت بینالملل اتاق ایران با اشاره به سهم بریکس از مساحت، جمعیت و اقتصاد جهان، تأکید کرد: بریکس فرصتهای خوبی برای همکاری اعضا فراهم میکند و ایران بهترین ظرفیتها را برای همکاری با این گروه دارد.
روابط اقتصادی ایران و ویتنام وارد مسیر تازهای شده است؛ اما دستیابی به هدف 2 میلیارد دلاری در حجم تجارت دو کشور نیازمند 6 اقدام اساسی مشترک از سوی آنها است.
همایش «قوانین و سیاستهای توسعه همکاریهای اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری میان ایران و ویتنام» فردا با حضور رئیس مجلس ویتنام و هیات تجاری 70 نفره این کشور در اتاق ایران برگزار میشود.
هیاتمدیره فدراسیون مدیریت و مشاوران کسبوکار با حضور در اتاق ایران با هیات رئیسه اتاق ایران دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس اتاق ایران در نشست با هیاتمدیره فدراسیون مدیریت و مشاوران کسبوکار از لزوم پیگیری تشکیل «سازمان نظام مشاوره مدیریت»، موضوع ماده 17 قانون بهبود محیط کسبوکار سخن گفت.