رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

در راستای افزایش فعالیت های خیرخوهانه اتاق ایران؛

جامعه نیکوکاری ابرار در اتاق سنندج هم آغاز به کار کرد

بیست و پنجمین دفتر جامعه نیکوکاری ابرار در اتاق سنندج بازگشایی شد.

21 تیر 1395 - 14:43
کد خبر : 2395
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

دفتر جامعه نیکوکاری ابرار اتاق سنندج به عنوان بیست و پنجمین دفتر این مرکز نیکوکاری با حضور مسئولان بهزیستی، کمیته امداد و آموزش و پرورش استان کردستان و اعضای هیات نمایندگان اتاق سنندج بازگشایی شد.

سیدکمال حسینی، رئیس اتاق سنندج گفت: استان کردستان یکی از  استان‌های محروم  کشور است و از نظر اقتصادی بسیار ضعیف بوده و در این حوزه با مسائل و مشکلات بسیاری نیز همراه است. همچنین پایین بودن شاخص اقتصادی استان به عنوان یکی از اثرگذارترین عامل توسعه هر جامعه تاثیر به سزایی بر روی مسائل فرهنگی،  اجتماعی و به ویژه آموزش استان گذاشته است.

وی افزود: عدم وجود امکانات مطلوب در حوزه آموزش و فراهم نبودن شرایط مناسب جهت ادامه تحصیل دانش آموزان  و دانشجویان یکی از عوامل اصلی ضعیف بودن شاخص آموزش در استان کردستان است که ما را بر آن داشت با تاسیس این مرکز شرایطی را جهت بهبود این شاخص فراهم کنیم.

حسینی گفت: اتاق سنندج تلاش می‌کند با همکاری بهزیستی، کمیته امداد و آموزش پرورش استان کردستان دانشجویان و دانش آموزان مستعد را شناسایی و با حمایت از ایشان  به رشد و شکوفایی این دانش آموزان و دانشجویان کمک کند.

همچنین علی اصغر خامنوی، مدیر عامل جامعه نیکوکاری ابرار گفت: اولولیت اصلی این مرکز، طرح اعطای بورس تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان نخبه روستاهای فقیر و دور افتاده است که به دلیل نبود امکانات و عدم توان مالی، بیشتر در معرض ترک تحصیل هستند. علاوه بر این،  طرح ایجاد اشتغال و کارآفرینی در مناطق روستایی مورد نظر این مرکز قرار دارد تا جوانان در این مناطق بتوانند در محل زندگی خود مشغول به کار شوند، خوشبختانه این طرح بصورت موفقیت آمیزی در سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان انجام شده است و امیدواریم در مناطق روستایی کردستان نیز  اجرا شود.

مدیر عامل جامعه نیکوکاری ابرار برای هریک از دانش آموزان و دانشجویان بورسیه این مرکز ماهانه به ترتیب مبلغ 100 و 180 هزار تومان در نظر گرفته شده است و خوشبختانه تاکنون 1100 نفر نیز تحت پوشش قرار گرفته اند و روز به روز بر این تعداد افزوده می شود.

وی همچنین از مشارکت جامعه نیکوکاری ابرار در جبران بخشی از حوادث پیش بینی نشده از جمله سیل و زلزله خبر داد و گفت: فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی در قالب این جامعه نیکوکاری در زلزله ورزقان و بوشهر برای ارائه خدمات مشارکت داشتند.

در خاتمه با موافقت بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی و آموزش و پرورش مقرر گردید سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی هریک 10 نفر و آموزش و پرورش استان هم 50 نفر واجدین شرایط را به عنوان مددجو معرفی تا دفتر نمایندگی جامعه نیکوکاری ابرار حمایت بورسیه تحصیلی را از آنها انجام دهد.

گفتنی است  تشکیل جامعه نیکوکاری ابرار در دوره ششم فعالیت هیأت نمایندگان اتاق ایران در سال 1388 تصویب شد و  حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان و دانشجویان بی‌بضاعت و ایجاد اشتغال و کارآفرینی در مناطق محروم و روستایی را از مهم‌ترین برنامه‌های این جامعه نیکوکاری است.

در همین رابطه