رادیو مجازی اتاق ایران: 25 فروردین 1404

سیدمهدی طبیب‌زاده در جمع فعالان گردشگری کرمان

وزارت میراث فرهنگی اهمیتی برای استان کرمان قائل نیست | برگزاری جشنواره ملی بوم‌گردی‌ها در کرمان

رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه در این استان نگاه به صنعت گردشگری فانتزی است، گفت: در وزارت میراث فرهنگی نیز اهمیتی برای استان کرمان قائل نیستند.

24 فروردین 1404 - 14:22
کد خبر : 84629
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان گفت: در استان به گردشگری به‌عنوان یک فعالیت فانتزی نگاه می‌شود نه یک پیشران اقتصادی، به همین دلیل چندان جدی در این زمینه عمل نمی‌شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، سیدمهدی طبیب‌زاده، در نشست جمعی از فعالان حوزه گردشگری استان با استاندار افزود: متأسفانه در وزارت میراث فرهنگی نیز اهمیتی برای کرمان قائل نیستند و برای جلب‌توجه جدی‌تر به گردشگری استان باید مدیران و کارشناسان این وزارتخانه به کرمان سفر کنند، جاذبه‌ها را ببینند و نسبت به آنها اطلاعات به دست آورند.

وی ادامه داد: در فعالیت‌های گردشگری استان مجموعه‌های مختلف نیز جزیره‌ای و تک‌محوری پیش رفته‌اند و بهتر است اقتصاد شرکت‌های متوسط و میانه استان درگیر گردشگری شوند تا در این حوزه برای درآمدزایی بیشتر، تلاش کنند.

طبیب‌زاده، اظهار کرد: برای توسعه و رونق گردشگری استان همه مجموعه‌های مرتبط باید پای‌کار باشند و اتاق به‌تنهایی نمی‌تواند در این زمینه به نتیجه مطلوب برسد.

جشنواره ملی بوم‌گردی؛ نقطه آغاز تحول در گردشگری استان

استاندار کرمان گفت: جشنواره روز ملی بوم‌گردی، نقطه آغاز فعالیت‌های استان در مسیر رسیدن به “لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵” خواهد بود تا کرمان به کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

محمدعلی طالبی، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره گام‌های نخست استان برای اجرای طرح بزرگ لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵ خواهد بود، اظهار کرد: هدف از این شعار تحول گردشگری استان و جذب گردشگران بیشتر از سراسر ایران جهان است.

وی با بیان اینکه برگزاری رویدادها با محورهای مختلف، گردشگری استان را متحول خواهد کرد، افزود: جشنواره روز ملی بوم‌گردی، نقطه آغاز این فعالیت‌ها خواهد بود تا کرمان به کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

استاندار کرمان با تأکید بر اینکه با این رویکرد، جشنواره ملی بوم‌گردی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و می‌تواند نقش مهمی در معرفی و پیشبرد اهداف گردشگری استان کرمان ایفا کند افزود: انتظار می‌رود با اجرای این برنامه‌ها، کرمان در سال ۱۴۰۵ میزبان گردشگران بیشتری از سراسر کشور و حتی دنیا باشد.

وی کیفیت، انگیزه و علاقه‌مندی برای حضور در جشنواره کرمان را مهم دانست و خطاب به مسئولین برگزاری این جشنواره گفت: کیفیت را فدای کمیت نکنید و نیاز است یک متولی مشخص برای برگزاری این جشنواره مشخص شود تا همه دستگاه‌های مربوطه موظف به همکاری با دستگاه متولی شوند.

 طالبی، با تأکید بر اینکه بحث حضور گردشگری خارجی باید در استان حل شود، افزود: کرمان ظرفیت‌ها و استعدادهای بی‌بدیل و بی‌نظیری در زمینه جذب گردشگران خارجی دارد که باید این موضوع تقویت شود.

وی با بیان اینکه استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که قابل‌مقایسه با استان‌های دیگر کشور نبوده و باید از این استعدادها نهایت استفاده شود، گفت: استان کرمان در سال‌های گذشته می‌توانست با جذب گردشگران خارجی به جایگاه قابل‌توجهی در این حوزه برسد که متأسفانه به دلایل متعددی این موضوع تعطیل شد اما در شرایط کنونی فرصت‌های بسیار ارزشمندی در استان کرمان برای جبران این عقب‌ماندگی، وجود دارد.

جشنواره ملی بوم‌گردی‌ها از تاریخ ۳۱ اردیبهشت‌ماه سال جاری در کرمان کار خود را آغاز خواهد کرد و تا دوم خردادماه ادامه خواهد داشت.

در این نشست نظرات نمایندگان مجموعه‌های مختلف در رابطه با برگزاری جشنواره روز ملی بوم گردی‌ها مطرح و پیشنهاد‌هایی ارائه شد و مقرر شد که بررسی‌ها و برنامه‌ریزی‌های بیشتر برای برگزاری هرچه‌بهتر این رویداد انجام شود.

موضوعات :
در همین رابطه