رئیس اتاق کرمان معتقد است: برای بهبود شرایط صنعت زغالسنگ این استان باید روی اصلاح ساختار آن با محوریت پرداخت حقوحقوق کارگران و بازنشستگان، اصلاح قیمت زغال، ایجاد اشتغال جدید و افزایش بهرهوری تمرکز شود.
سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت، میگوید: نقشه راه توسعه روابط تجاری و اقتصادی ایران و بلاروس در 16 محور تدوین شده است.
هادی تیزهوش تابان، رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه معتقداست: امکان افزایش حجم تبادلات ایران روسیه تا 10 میلیارد دلار وجود دارد؛ مشروط به اینکه مشکلات زیرساختی مانند حملونقل و نقل و انتقال پول برطرف شود.
با برقراری خط مستقیم کشتیرانی برای حمل کالا میان ایران و ونزوئلا، کشتی گلسان این هفته به بنادر این کشور اعزام خواهد شد. اما برقرار ماندن این خط مستقیم به میزان استقبال تجار بستگی خواهد داشت.
اتاق ایران با همکاری اتاق مشترک ایران و روسیه، 27 آذرماه یک هیات تجاری به سرپرستی غلامحسین شافعی به مسکو اعزام خواهد کرد.
در حالی که مرکز آمار ایران تورم سالانه در آبان ماه را 44 درصد اعلام کرده بود اما بر اساس گزارش تازه این مرکز، تورم سالانه برای دهک اول 50.2 و تورم گروه خوراکیها نیز برای این دهک 64.6 درصد اعلام شده است.
مهدی کشاورز، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر فاصله گرفتن از گردشگری تودهوار تأکید کرده و گفت: باید اقدامات عملیاتی ویژهای برای جذب گردشگر در تمامی ایام سال، با نقشآفرینی بخش خصوصی طراحی کنیم.
سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری، بخشنامه خطمشیها و چارچوب کلان برنامه هفتم توسعه را ابلاغ کرد.
دبیر اتحادیه صادرکنندگان خشکبار با اشاره به غیررقابتی شدن محصولات باغی در بازارهای صادراتی گفت: صادرات امسال خشکبار کشور به کمتر از یک میلیارد دلار رسیده است.