در نشست دوجانبه فعالان حوزه کشاورزی استان البرز و هیات صربستانی، در مورد فرصتهای همکاری دوجانبه در بخشهای تحقیقاتی، تولیدی و صادراتی حوزه کشاورزی بحث و تبادلنظر شد.
کاهش واردات نفت و بهبود مازاد تجاری چین، خسارت سنگین آتشسوزی به اقتصاد آمریکا، افزایش نگرانی نسبت به افزایش شکاف ثروت در جهان و تداوم ضعف اقتصاد آلمان از مهمترین خبرهای اقتصادی هفته چهارم دی ماه ۱۴۰۳است.
شرکتهای واردکننده دارو و تجهیزات پزشکی در نشست کارگروه شورای گفتوگو، از لزوم پرداخت مابهالتفاوت نرخ ارز بین روز قیمتگذاری داروی ترخیص شده و نرخ روز تخصیص ارز، صحبت کردند.
رئیس اتاق شیراز با اشاره به اینکه ضعف اقتصاد آسیبهای زیادی به مردم و جامعه میزند، بر ضرورت تقویت بنیه تولید واقعی تأکید کرد.
رئیس اتاق ایران از تشکیل کمیته ویژهای در دولت برای رفع ناترازی برق با تأکید بر ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر با حضور نماینده اتاق ایران خبر داد.
عربستان سعودی در برنامه چشمانداز 2030 به دنبال کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و تمرکز جدی بر درآمدهای حوزه گردشگری است.
در نشست کمیسیون صنایع اتاق سمنان پیشنهاد شد: ماده 27 قانون مالیات ارزش افزوده در زمینه اخذ عوارض سبز از واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی، و خدماتی آلاینده اصلاح شود.
بیستمین نشست هیات نمایندگان اتاق ایران با حضور نمایندگان بخش خصوصی در پارلمان بخش خصوصی، برگزار شد.
رحیم مرتضایی، رئیس اتاق همدان در یادداشتی با اشاره به دورنمای رشد تورم، به تشریح اقدامات مورد نیاز برای مهار تورم پرداخته و بیش از هر چیز بر رشد تولید و خدمات به عنوان مانع تورم تاکید کرده است.
تفاهمنامه همکاری در برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران (SPX) بین اتاق ایران و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به امضا رسید.