سعید ترکمان ضمن انتقاد از نبود شفافیت و عدم دسترسی به اطلاعات موجود، تاکید کرد: نبود شفافیت 20 میلیون تن ظرفیت کاذب تولید در صنعت پلیمر ایجاد کرد.
بهگفته توکلی دولت آینده باید در حوزه کاهش فقر و برای حل مشکلات کارگران برنامه منسجم علمی و اقتصادی ارائه دهد؛ باید در این زمینه از هرگونه شعارها و رفتارهای پوپولیستی خودداری شود.
اجرای قانون جدید صدور چک و آثار آن بر محیط کسبوکار در نشست مجازی با حضور برخی فعالان اقتصادی و سخنگوی اجرایی قانون جدید چک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس اتاق تبریز، خروج سرمایه از کشور به مقصد کشورهای نظیر ترکیه را ناشی از مشکلات فضای کسبوکار در ایران دانست که باید جدی گرفته شود.
در نشست شورای گفتوگوی ایلام درخواست شد با توجه به کمآبی، اجرای هرگونه طرحهای آببر اعم تولیدی و گلخانهای، منطبق با کار کارشناسی و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود باشد.
در نشست بررسی تأثیر استخراج غیرمجاز ارزهای دیجیتال بر اقتصاد استان قزوین مقرر شد: یک مرکز تخصصی برای پایش و مقابله با استخراج ارزهای دیجیتال در اتاق قزوین راهاندازی شود.
محمدرضا طلایی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران، بهبود فضای کسبوکار برای فعالان اقتصادی را مهمترین خواسته بخش خصوصی از رئیسجمهور آینده عنوان میکند.
علیرضا کلاهی صمدی با انتقاد از فرصتسوزی که طی دو سال اخیر در حوزه رمزارزها اتفاق افتاده است، رمزارزها را ظرفیتی برای ارتقای سطح درآمدهای ارزی کشور معرفی کرد.
محمدرضا رمضانی ضمن تاکید مجدد بر انحلال مرکز ملی رتبهبندی اتاق ایران یادآور شد: کلیه مجوزهای صادرشده از سوی این مرکز از زمان انحلال، باطل و از درجه اعتبار ساقط شده است.