سالروز میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) مبارک باد
رئیس صندوق بینالمللی پول معتقد است: تابآوری قابلتوجه اقتصاد جهانی در سال جاری، حتی باوجود هشدارها نسبت به رشد ضعیف طی ۵ سال آینده، احتمال وقوع رکود دردناک در ۳ ماهه آینده را کاهش داده است.
در سال ۲۰۲۲، ارزش مجموع صادرات کالاهای جهانی به نزدیک به ۲۵ هزار میلیارد دلار رسید. با تکامل تجارت بینالمللی و اثرات جهانیشدن و همچنین پیشرفت در فناوری، تجارت جهانی طی ۲۰ سال گذشته حدود ۳۰۰ درصد افزایشیافته است.
بدهی فرانسه از یکهزار میلیارد یورو در سال ۲۰۰۳ به سه هزار میلیارد یورو در سال جاری رسیده است و در تلاش است این بدهی را با اجرای برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ که در ماه سپتامبر ارائه کرد، کاهش دهد.
پیام باقری، نایبرئیس اتاق ایران معتقد است: تداوم سیاست رفع تعهد ارزی در بلندمدت به کاهش سرمایهگذاری در تولیدات صادراتی منجر شده و انگیزه صادرات را به دلیل سرکوب نرخ ارز از بین میبرد.
محمدصادق حمیدیان، رئیس اتاق شیراز با اشاره به رشد قاچاق و تکرار پدیده «کارت اجارهای» ناشی از فشار تعهد ارزی، گفت: کارت بازرگانی تعداد قابل توجهی از صادرکنندگان نمونه استان شیراز که حتی در لیست تحریم هم هستند، تعلیق شد.
آنکتاد، رکن اقتصادی سازمان ملل متحد اعلام کرد با توجه به اینکه افزایش نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی نابرابری را افزایش داده است، وجود موضعگیریهایی در راستای حمایت از رشد اقتصادی در جهان الزامی است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، معتقد است: رشد اقتصادی واقعی که بر اساس آن کسبوکارها توسعه پیدا میکنند و سفره مردم بزرگتر میشود، جز با رشد صنعت اتفاق نمیافتد.
رئیس اتاق اهواز گفت: در دومین کمیته مشترک بازرگانی ایران و عراق مصوب شده است که زمان انجام فعالیتهای تجاری در مرزهای شلمچه و چذابه از ۸ ساعت به ۲۴ ساعت افزایش یابد.
رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایعدستی اتاق ایران معتقد است: برای اینکه بتوانیم درد اقتصاد را درمان کنیم، ابتدا باید این درد را به رسمیت بشناسیم و برخی ارقام اقتصادی اعلام شده نشان میدهد ما در شناسایی درد دچار مشکل هستیم.