رمضانی، معاون پارلمانی اتاق ایران میگوید: از زمان بررسی لایحه جامع مالیات بر ارزشافزوده، در هیات دولت، بخش خصوصی نظرات خود را اعلام کرده است؛ ولی این لایحه نواقص جدی دارد. یکی از نواقص لایحه عدم مکلف کردن سازمانهای دولتی به پاسخگویی سریع به فعالان بخش خصوصی است.
تابش میگوید: فرآیند بین سیاستهای کلان، قوانین، برنامهها و طرحهای اجرایی به مردابی شبیه است که هرگونه سیاست، قانون و برنامهای را که تدوین، تصویب و ابلاغ شود، در خود غرق میکندغ باید روند و رویهها را اصلاح کرد.
جلودارزاده، نماینده مجلس دهم، از برنامه دولت در حوزه اقتصادی دفاع میکند و معتقد است برای توسعه پایدار باید نظارت مردمی را پذیرفت؛ باید برای شفافیت عملکرد اقتصاد دولت و بنگاههای اقتصادی برنامه مداوم و مستمر داشت.
تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم میگوید: مجلس دهم به مسایل اقتصادی آشنایی کافی دارد و میخواهد با دولت تعامل کند. دولت باید به مطالبات محلی توجه کند تا حمایت نمایندگان محلی باعث پیشرفت برنامه کلان دولت بشود.
پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس دهم میگوید: هم در مجلس نهم و هم در این مجلس، برای تصویب قوانین اقتصادی به نظرات اتاقهای تعاون، اصناف و ایران توجه میشود.
حسین امیری خامکانی معتقد است تولید شاهکلید اقتصاد مقاومتی است که در گرو فعالیت بخش خصوصی است چرا که تجربه ثابت کرده دولت نمیتواند تولیدگر خوبی باشد.
نشست نمایندگان اتاق های اصناف، تعاون و بازرگانی ایران با نمایندگان مجلس دهم، شامگاه یکشنبه 30 خرداد، در اتاق ایران برگزار شد.
محسن جلالپور، رییس اتاق ایران، امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداخت و تاکید کرد پارادایم اقتصاد کشور از اقتصاد نفتمحور به اقتصاد متکی به توسعه باید تغییر کند.
حضور جمع کثیری از نمایندگان مردم در مهمانی اتاق ایران، نوید یک همکاری تنگاتنگ بین سه اتاق تعاون،اصناف و اتاق ایران با مجلس را می دهد، اگر همان طور که در نوشته های پیشین تأکید کردم، همدلی و همکاری میان بخش خصوصی قوت بگیرد.