معاون وزیر صنعت گفت: در مورد ارج اقدامات لازم انجام شده و به زودی با اصلاح ساختار این کارخانه اقدامات مناسبی انجام خواهد شد.
امید است تا وزارت صنعت، معدن وتجارت حاصل تحقیقات خود را در مورد کارخانه ارج در اختیار صنایع لوازم خانگی قرار دهد تا مشکلات وارد شده بر این کارخانه در صنعت لوازم خانگی اشاعه و عمومیت نیابد.
ما از برخی رسانه هایی که به کارخانه آمدند هم گلایه داریم. برخی از گزارش ها برای همرنگی با جماعت تهیه شده بود و انگار دلشان می خواست با جو راه افتاده در فضای مجازی همراهی کنند. ما انتظار داشتیم واقعیت را منعکس کنند اما آنچه دیدیم و شنیدیم واقعیت نبود.
شرایط رکود جامعه و مشکلات تولید اکثر کارخانجات کاشی و سرامیک کشور را در مسیر تعطیلی قرار داده است.
چرا و چگونه صنایعی که دههها به تولید و عرضه محصول در بازار ایران پرداختند و سبب ایجاد اشتغال و رونق فعالیت اقتصادی در کشور بودند به سرنوشتی چون کارخانه ارج دچار شدند؟
رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران: مدیران ارج میگویند کارخانه در حال تعمیر است و تعطیل نیست.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق تهران معتقد است که دولت باید یکبار برای همیشه از تصدیگری و مدیریت بنگاهها صرف نظر و بنگاهداری را به بخش خصوصی واگذار کند.
بنیانگذار «مهرام» معتقد است ارج سمبلی از تمام کارخانهها و برندهایی است که با سوءمدیریت دولتی از بینرفتهاند. در حالیکه با مدیریت بخش خصوصی میتوانند شاهد رونق باشند.
اولین کارخانه لوازم خانگی ایران در حالی با ورشکستگی مبارزه میکند و تولیدات آن به 15 هزار دستگاه تنزل یافته که ظرفیت بهرهبرداری آن در اواخر اردیبهشت 1354 به 454 هزار و 100 دستگاه از انواع لوازم خانگی رسیده بود.
شنیدن تعطیلی ارج همان قدر مایه تعجب است که روزی در رسانه های آلمانی با این خبر مواجه شویم که کمپانی بنز تعطیل شده است.