غلامحسین شافعی در دیدار با وزیر تجارت خارجی ترکمنستان برگزاری نخستین نشست اقتصادی کشورهای خزر را در مسیر افزایش همکاریهای تجاری منطقه اثرگذار دانست و ابراز امیدواری کرد این نشست سرمنشا یک آغاز جدید در روابط اقتصادی 5 کشور حاشیه دریای خزر باشد.
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، فرا رسیدن عید سعید قربان، عید بندگی و رهایی از تعلقها و بالندگی را تبریک میگوید.
فعالان صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی که بارها مخالفت خود را با ارز 4200 تومانی و تخصیص آن اعلام کرده بودند، بر این باورند که این ارز باید هرچه سریعتر از جغرافیای اقتصادی حذف شود. استدلالهای فعالان این حوزه حاکی از آن است که ارز 4200 تومانی برای اقتصاد سلامت نهتنها کارایی نداشته، بلکه موجب ایجاد رانت و فساد هم شده است.
وحید شقاقی شهری، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی میگوید: باید نظام تخصیص، توزیع و نظارت بر ارز ترجیحی با شفافیت کار خود را ادامه دهد؛ اگر این سه حوزه اصلاح نشود سال بعد هم مثل امسال در حوزههای متعدد شاهد بروز فساد خواهیم بود.
سیامک پیر بابایی نایبرئیس مجمع واردات در زمینه سوء استفاده از کارت بازرگانی میگوید: تا زمانی که اقتصادی سوبسیدی و رانتی حاکم بر فضای اقتصادی باشد و تصمیمهای مرتبط با فضای کسبوکار بدون مشورت با بخش خصوصی اخذ شود، بدیهی است که فرصت برای سودجویی عدهای خاص ایجاد خواهد شد.
هیات 75 نفره اتاق ایران به سرپرستی غلامحسین شافعی به منظور حضور در نخستین نشست اقتصادی کشورهای حاشیه دریای خزر به ترکمنستان سفر کرده است.
بررسی نظرات موافقان و مخالفان طرح تفکیک وزارت بازرگانی از وزارت صمت در گفتوگو با نمایندگان مجلس و فعالان بخش خصوصی
به منظور تسریع فرآیند شناسایی و اصلاح قوانین مزاحم و مخل کسب و کار، دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و هیات مقررات زدایی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
محمد لاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در یادداشتی برای «پایگاه خبری اتاق ایران» تاکید کرده است: در هیچ کجای دنیا کارت بازرگانی ابزاری برای وصول مطالبات دولت نیست. او همچنین با اشاره به موضوعات اخیر پیش آمده با عنوان کارتهای اجارهای یا یکبار مصرف، مینویسد: «سیاستگذاریهای اشتباه هستند که زمینههای سودجویی را فراهم میکنند.»