رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام معتقد است: برای تقویت سطح روابط دوجانبه باید برای راهاندازی خطوط مستقیم و منظم هوایی و کشتیرانی و همچنین تأسیس اتاق مشترک متناظر دو کشور در ویتنام برنامهریزی و اقدام شود.
آخرین گزارش شامخ از افول دوباره فعالیتهای اقتصادی در تیرماه و قرار گرفتن آنها در شرایط حساس حکایت دارد؛ کاهش سفارشات جدید، کاهش موجودی مواد اولیه و کاهش فروش از چالشهای اصلی بنگاههای اقتصادی بوده است.
علیمردان شیبانی، عضو هیات مدیره صنایع نساجی، میگوید: عرضه پایین مواد اولیه صنایع نساجی در بورس کالا و زمانبر بودن تخصیص ارز برای واردات پنبه، عملا تامین مواد اولیه صنایع نساجی را با چالش جدی مواجه کرده است.
در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسبوکار با اشاره به آغاز پروژه Business Ready بانک جهانی و رتبهبندی محیط کسبوکار کشورها، بر ایجاد کارگروه بررسی راهکارهای ارتقا ایران در این رتبهبندی تاکید شد.
بخش کارنهتیر اتاق ایران با توجه به تغییرات صورت گرفته در کنوانسیون و دستورالعملهای اجرایی تیر، پنجشنبه 26 مرداد، دوره آموزشی برای کارکنان واحدهای صدور کارنه تیر اتاقها برگزار میکند.
رئیس اتاق ایران با اشاره به ایده هیات رئیسه اتاق برای برقراری توازن منطقهای در کشور گفت: اتاق میتواند تشکلها را پای کار بیاورد؛ اما توجیهپذیری اقتصادی طرحها برای تامین مالی اهمیت ویژهای دارد که باید به آن توجه شود.
عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، میگوید: با اضافه شدن تشکلها و انجمنهای صنفی به اتاق ایران، رأی اتاقهای شهرستان تضعیف شد و استقلال اتاق ایران از بین رفت؛ مجلس باید درباره این مسئله و قانون اتاق ایران تصمیم بگیرد.
ویتنام ،اصلاحات اقتصادی خود را از اواخر دهه 90 شروع کرده و با اعتماد به بخش خصوصی و برخی اصلاحات، مسیر سخت رسیدن به رشد اقتصادی پایدار، فقرزدایی و جذب سرمایهگذاری خارجی را طی کرده است.
احمدپورفلاح، رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا، معتقد است: اگر مستندی برای دخالت در نتیجه انتخابات اتاق ایران نیست، باید به رای نمایندگان بخش خصوصی احترام گذاشته شود و این کشمکشهای بیانگیزهکننده پایان یابد.
صمد یوسفی اصل، رئیس اتاق زنجان با اشاره به نشست اتاق زنجان با 22 رایزن اقتصادی ایران در سایر کشورها، گفت: توسعه مناسبات و مراودات تجاری با کشورهای دیگر از اهداف حضور رایزنان اقتصادی در استان زنجان است.